Τρίτη, Νοεμβρίου 9

Αναστασία Τερζή: Με τέτοια γιατρό δεν γίνεσαι ποτέ καλά

σψασα

Από τις πασαρέλες και τα καλλιστεία, καριέρα στο Ντουμπάι.

Η Αναστασία Τερζή είναι η μόνη γιατρός που θέλεις πάντα να επισκέπτεσαι και ίσως επινοήσεις προβλήματα υγείας για να κερδίσεις ένα άγγιγμά της.

Ξανθιά, εντυπωσιακή, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και το μόντελινγκ, ενώ είναι και πτυχιούχος της Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για κάποια χρόνια τραγουδούσε σε μεγάλες πίστες, όπως το Ποσειδώνιο. Επιπλέον, πριν από τέσσερα έτη εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «World Next Top Model» και κατέκτησε την 5η θέση.

Η ίδια μπορεί να συνεχίσει να εμφανίζεται σε κάποια νυχτερινά κέντρα επιλεκτικά, αλλά κάνει συνεχώς ταξίδια, σε διάσημα μέρη, όπως Ντουμπάι, Γερμανία, Ελβετία, Μονακό και άλλα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ οι σπουδές της στην ιατρική φαίνεται να την αφήνουν προς το παρόν αδιάφορη αφού την καρδιά της έχει κερδίσει το τραγούδι και οι πασαρέλες. Η ξανθιά καλλονή έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες συμμετέχοντας στις επιδείξεις που διοργανώνονται σε σημαντικές εβδομάδες μόδας ενώ οι εμφανίσεις της μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε.

Η εκρηκτική παρουσία της δεν μένει απαρατήρητη. Είναι από τις γυναίκες που ξυπνούν πονηρές σκέψεις και μας κάνουν να φαντασιωνόμαστε πράγματα και μόνο που την βλέπουμε. Έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International». Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ το 2014 στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International» και πήρε τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World».

Ο λογαριασμός της στο instagram έχει πάνω από 100.000 ακολούθους, ενώ αναμένεται να αυξηθούν και άλλο βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που προβάλλει οι οποίες τονίζουν τις καμπύλες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Όσον αφορά την ιατρική σίγουρα ένα πτυχίο πόσο μάλλον της συγκεκριμένη σχολής ποτέ δεν θα πάει χαμένο. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού της Αναστασίας να κρύβεται η σκέψη να ασχοληθεί και με την ιατρική σε λίγα χρόνια. Άλλωστε είναι μόνο 26 ετών και το μόνο που απολαμβάνει σήμερα είναι το τραγούδι, τα ταξίδια και το μόντελινγκ.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%a4%ce%b5%cf%81%ce%b6%ce%ae-%ce%9c%ce%b5-%cf%84%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .