Παρασκευή, Νοεμβρίου 12

Οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στη Φάρμα

Οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στη Φάρμα

Ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης όπως έγινε γνωστό θα βρίσκεται στον φετινό κύκλο του ριάλιτι «Φάρμα». Ο ΑΝΤ1 αναζητά πρόσωπα που θα συζητηθούν και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στο ριάλιτι τα λένε όλα, καθώς όπως

βλέπουμε έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του. «Μπαίνουμε κι εμείς στην Φάρμα να δείξουμε και εμείς ότι μπορούμε», είπε στο πρώτο μήνυμα του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στη Φάρμα

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» (11/11) προβλήθηκαν πλάνα από το σπίτι της «Φάρμας», στο οποίο θα μπουν οι παίκτες και θα ξεκινήσουν τις δοκιμασίες. Οι συμμετέχοντες που έχουν γίνει γνωστοί είναι οι: Αθανασία Τζουμελέκα, Σάσα Μπάστα, Σταμάτης Γαρδέλης, Αγγελική Ηλιάδη, Μαίρη Μηλιαρέση και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο γνωστός«Κουτσαβάκης».

Πάντως ο κόσμος στο δρόμο ανέφερε ότι περιμένει πώς και πώς τη Σάσα Μπάστα στε αγροτικές εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι φέτος το χρηματικό έπαθλο της Φάρμας φτάνει τα 100.000 ευρώ, όσα δίνει και το Survivor.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .