Τετάρτη, Νοεμβρίου 10

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη 10/11/2021 ο καιρός θα κυλήσει στο μοτίβο των τελευταίων ημερών. Θα ξεκινήσει λοιπόν η μέρα με τοπικές ομίχλες στην ηπειρωτική χώρα, για τελευταία ημέρα, καθώς στη συνέχεια περιορίζονται αρκετά.

Θα επικρατήσει συννεφιά σε όλη τη χώρα, αραιή συννεφιά, η οποία όμως θα κάνει τον καιρό αρκετά μουντό, με λίγο περισσότερο ήλιο στο ανατολικό Αιγαίο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές

αναμένονται στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη κεντρική Στερεά Ελλάδα, στις Σποράδες και την Εύβοια.

Μικρής έντασης βροχές , οι οποίες όσο βαδίζουμε προς το μεσημέρι θα γίνονται τοπικές και θα σταματήσουν. Και στην Κρήτη περιμένουμε να βρέξει λίγο κυρίως στα βόρεια παράλια, και εδώ όμως οι βροχές θα είναι μικρής έντασης, μέχρι το μεσημέρι με απόγευμα.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα σημειώσει σημαντική πτώση στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, όπου θα φτάσει τους 15 και 18 βαθμούς αντίστοιχα, 20-22 στη δυτική Ελλάδα, και θα προσεγγίσει τους 23-24 στα νότια νησιωτικά τμήματα.

Όσον αφορά τους ανέμους, στο Ιόνιο θα πνέουν σε ανατολικές διευθύνσεις 5-7 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα φυσάει πολύ ισχυρός βοριάς, 5-7 τοπικά στα κεντρικά και νότια τμήματα θα φτάσει πρόσκαιρα τα 8 με ριπές ανέμου και 9 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει συννεφιά, με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει λίγο νωρίς το πρωί στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-17 και θα φυσάει δυνατός βόρειος άνεμος 5-7, στα ανατολικά 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί αναμένονται τοπικές βροχές, οι οποίες θα σταματήσουν γρήγορα, η συννεφιά όμως θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-14 και οι άνεμοι σε ανατολικές διευθύνσεις 4-6 τοπικά 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .