Κατιάνα Μπαλανίκα: «Λόγω της κατάθλιψης είχα να βγω από το σπίτι μου ένα χρόνο»

42db8e1ce6848f24b19dc652fcd4d7cf_L

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου!

Η Κατιάνα Μπαλανίκα στα τέλη της δεκαετίας του 1960 υπήρξε, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σύντροφος του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Μαρίνου, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και αρκετά χρόνια.

Για την εξαφάνιση του αγαπημένου show man μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του.

«Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε και δεν έχουμε επαφή. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του.

Όταν κατάλαβα ότι δεν θέλει, γιατί αν ήθελε… Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων», ενώ παραδέχτηκε πως έχει περάσει κι εκείνη από αντίστοιχη φάση.

«Για ένα διάστημα δεν ήθελα να έχω επαφή με κανέναν οπότε μπορώ να καταλάβω. Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν με το ζόρι δίπλα μου. Με το ζόρι με πήρε και με έβγαλε βόλτα. Είχα να βγω από το σπίτι μου ένα χρόνο. Είχα κατάθλιψη»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo και αποκάλυψε πως εκείνη δεν είχε βιώσει παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικό με αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η εν λόγω ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή και καθιερώθηκε με τον ρόλο της Σάσας Παπαδήμα μέσα από την σειρά Ντόλτσε Βίτα.

Αναφερόμενη σε εκείνη την σειρά αποκάλυψε τον λόγο που φορούσε περούκα.

«Δεν ήθελα να κόψω τα μαλλιά μου. Είχα μακριά, μαύρα μαλλιά και δεν ήθελε ούτε να τα κόψω αλλά ούτε και να τα βάψω. Μόλις τέλειωσε η σειρά τα έκοψα πολύ κοντά γιατί ήθελα να κάνω ένα ρόλο», τόνισε.

 makeleio.gr