Μυστήριο με θάνατο ασθενούς στο νοσοκομείο του Βόλου

Μυστήριο με θάνατο ασθενούς στο νοσοκομείο του Βόλου

Μυστήριο με τον θάνατο ενός 51χρονου στο Νοσοκομείο του Βόλου, το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, η οικογένειά του πιστεύει ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μετά από πτώση εντός του Νοσοκομείου  τραύμα που τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, μετά από αδιαθεσία που

αισθάνθηκε,, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Μετά από περίπου μισή και πλέον ώρα αναμονής, ο άτυχος άνδρας παραλαμβάνεται από το νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου να εξεταστεί. Μετά από λίγη ώρα το οικογενειακό του περιβάλλον ενημερώνεται ότι έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και εν τέλει ότι απεβίωσε.

Η οικογένεια πιστεύει ότι ο άνθρωπός τους, υπέκυψε λόγω του τραύματος και όχι από παθολογικά αίτια, γι’ αυτό και επιμένει να γίνει νεκροψία- νεκροτομή, ώστε να αποκαλυφθούν τα αίτια του θανάτου του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικογενειακό περιβάλλον κατέθεσε τα όσα συνέβησαν στην Αστυνομία, ενώ το πρωί της Κυριακής αναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή.

Νεκρός είναι ο 51χρονος, Κώστας Παπασακελλαρίου, από τα Λεχώνια, πατέρας ένας αγοριού, ο οποίος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από νοσοκομειακούς κύκλους αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

 https://www.zougla.gr/greece/article/mistirio-me-8anato-as8enous-sto-nosokomio-tou-volou