Πέμπτη, Νοεμβρίου 11

Απεβίωσε διασωληνωμένος με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ στο «Λαϊκό»

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ
Απεβίωσε διασωληνωμένος με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ στο «Λαϊκό»

Διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό απεβίωσε εκτός ΜΕΘ στο «Λαικό» Νοσοκομείο, μετά από μία εφιαλτική εφημερία.

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση στις εφημερίες των νοσοκομείων της Αττικής, όπως και της Θεσσαλονίκης, όπως επισημαίνει στο zougla.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Εφιαλτική ήταν η εφημερία του «Λαικού» Νοσοκομείου που έληξε στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό απεβίωσε εκτός ΜΕΘ σε απλή κλίνη του νοσοκομείου, ενώ άλλη τέσσερις διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε απλές κλίνες στο ίδιο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ. Μιχάλη Γιαννάκου στη Ζούγκλα

 

/Uploads/Media/Zougla/Video/2021/Nov/11/giannakos.jpg

 

Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, την Τρίτη που μας πέρασε σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν εβδομήντα τρία αιτήματα για ΜΕΘ, με τα πενήντα να προέρχονται μόνο από την Αττική. Ένα 24ωρο μετά, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου τα αιτήματα για ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα ήταν εκατό, εκ των οποίων, εβδομήντα αφορούσαν μόνο την Αττική.

Κατά τη διάρκεια της εφημερίας στο «Λαικό»παρατηρήθηκαν δυστυχώς τα ίδια φαινόμενα που είχαν καταγραφεί τις προηγούμενες ημέρες στο «Γεννηματά» και στο «Αττικόν» με δεκάδες ράντζα να χρησιμοποιούνται στα επείγοντα και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να προσπαθεί σε συνθήκες πανικού να ελέγξει την κατάσταση.

https://www.zougla.gr/greece/article/apeviose-diasolinomenos-me-koronoio-ektos-me8-sto-laiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .