Κυριακή, Νοεμβρίου 7

Πληρώνουμε επιδόματα και διαμερίσματα στους τάχα «πρόσφυγες» την ίδια ώρα που οι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια (Βίντεο)

 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ !

Τα δίνουν  ΟΛΑ στους μετανάστες, το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων επιδόματα τα πάντα και οι Έλληνες αργοπεθαίνουν !

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο που δείχνει μία άστεγη κοπέλα να τρώει ωμό κρέας από τα σκουπίδια στην άκρη ενός δρόμου σε περιοχή της Πάτρας.

Το σοκαριστικό βίντεο του Ionian Tv δείχνει την άστεγη γυναίκα στην Πάτρα να είναι σκυμμένη δίπλα σε κάδο σκουπιδιών, και να τρώει ωμό κρέας που βρήκε μέσα σε μία πλαστική σακούλα.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερνή Ελλάδα της Νέας Τάξης.

Σε αυτή την κατάσταση έχουν φέρει οι κυβερνώντες τον άλλοτε περήφανο Έλληνα μετά από δέκα χρόνια μνημονιακών μέτρων εξόντωσης της μεσαίας τάξης και σκόπιμης φτωχοποίησης. 

Και δυστυχώς φοβόμαστε πως ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο καθώς με τα νέα μέτρα που τώρα παίρνονται με αφορμή την υποτιθέμενη πανδημία, θα έρθει ως αποτέλεσμα περισσότερη φτώχεια, περισσότερα λουκέτα μεγαλύτερη και ταχύτερη μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους.

Και τούτο εδώ το βίντεο γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο καταδικαστικό για όσους μας κυβερνούν, όταν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ώρα που Έλληνες άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στον δρόμο, Ασιάτες και Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες στην χώρα, ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα με όλες τις σχετικές σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν από ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό έκαστος.πηγη

https://www.epilekta.com/2021/11/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .