Τρίτη, Νοεμβρίου 16

Πυροβολισμοί έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί

kep_korwpi_pirovolismos_art

Ένας τραυματίας -  Φέρει τραύμα στο πόδι και διακομίζεται στον Ερυθρό Σταυρό - Τι λέει ο Δήμαρχος Κρωπίας στο protothema.gr

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί.

To φέρει τραύμα στο πόδι και διακομίζεται στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές αναζητούν ένα ασημί Opel το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε άλλο άτομο που επεβαινε σε λευκό όχημα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα καθώς με το που εμφανίστηκε ο άντρας, περίπου στις 11:00, έξω από τα ΚΕΠ τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο -ερευνάται αν εμπλέκεται και δεύτερο όχημα- και τον πυροβόλησαν.

«Μιλάμε για ανταγωνισμούς μεταξύ ομάδων Αλβανών για το ποιοι θα ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Εγώ μιλάω χρόνια για την κατάσταση αυτή και το αποτέλεσμα. Το περιστατικό έγινε έξω από το ΚΕΠ όπου περίμεναν κάτι Αλβανοί Ρομά για να εξυπηρετηθούν για ένα γνήσιο της υπογραφής. Πέρασαν ομόφυλοι τους και στα πλαίσια του ανταγωνισμού τους πυροβόλησαν προειδοποιητικά ευτυχώς στο πόδι», λέει ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .