Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και στο βάθος… ΓΑΠ - Το πενταπλό «χάσμα» που τους… ενώνει (Βίντεο)

Ως πενταπλό χάσμα που χωρίζει την Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε τις διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτιστικό-ηθικό-αξιακό-αισθητικό-πολιτικό χάσμα» είπε.

Αλλά όπως καταδεικνύεται από ηχητικά ντοκουμέντα (βίντεο) το πενταπλό αυτό χάσμα μπορεί εύκολα να «γιομίσει άνθη» κατά τον εθνικό ποιητή μας Διονύσιο Σολωμό («Το χάσμα π’ άνοιξε ο σεισμός ευθύς εγιόμισ’ άνθη»).

Αυτά τα «άνθη» (του κακού;) είναι η ταύτιση απόψεων Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ακριβώς σε θέματα πολιτιστικά (ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα), ηθικά (να κάνουμε υπουργούς αυτούς που πολέμησαν το κόμμα μας), αξιακά (τα «ψίχουλα» - ενάμιση ευρώ την ημέρα- αύξηση κατώτατου μισθού), αισθητικά (οι μετακλητοί που «μπουκάρουν» στο δημόσιο) και πολιτικά («κατάργηση» της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος που βέβαια ουδόλως κατηργήθησαν).

Αλλά υπάρχει και η «πράσινη μετάβαση» στην οποία οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας ταυτίζονται με τον πρώτο διδάξαντα και νυν επανακάμπτοντα Γιώργο Παπανδρέου.

Ακούστε και δείτε αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα όπως παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3 fm»: