Σάββατο, Νοεμβρίου 13

Χρήστος Κυριαζής: Συντετριμμένη η Βάνα Μπάρμπα στο «τελευταίο αντίο» (φωτό)

Σήμερα, Σάββατο 13 Νοεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η οικογένεια, οι φίλοι και οι θαυμαστές αποχεραίτησαν τον Χρήστο Κυριαζή.

Ο τραγουδιστής, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, έδινε μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο.

Στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκε και η πρώην σύντροφός του, Βάνα Μπάρμπα, η οποία συντετριμμένη του είπε το «τελευταίο αντίο», κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

«Όσοι τον γνωρίζαμε ήμασταν πολύ τυχεροί. Και εγώ προσωπικά που τον έζησα, που μπόρεσα να γνωρίσω τη σπουδαιότητα του μυαλού του, της ψυχής του. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερή που τον γνώρισα και άτυχη που τον χάσαμε.

Είχαμε επαφές τα τελευταία χρόνια, είχα πάει και στην τελευταία του συναυλία στον Πειραιά. Ήταν πάντα εξαιρετικός, η μεγάλη του αγάπη ήταν η μουσική. Έγραφε υπέροχα τραγούδια, μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος. Απείχε τα τελευταία χρόνια από πολλά» δήλωσε στο TLIFE η Βάνα Μπάρμπα, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του.

tlife.gr

 .irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .