Δευτέρα, Νοεμβρίου 1

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί ν' αυτοκτονήσει - Πληροφορίες ότι έχει πάρει χάπια - Τον ψάχνει η Αστυνομία

ksiarxo-arthro

Νέα εξέλιξη μετά τον σάλο για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της

Σάλος επικράτησε μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας στα social media. Ο ίδιος εμφανίζεται να έχει κάνει χρήση χαπιών και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή  του.

Καθώς φαίνεται, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γνωστός του ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε. 

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονται στο Μενίδι, συμμετέχει τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Νωρίτερα, η εταιρεία καφέ με την οποία συνεργαζόταν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία, εξαιτίας των σχολίων του χορογράφου για την κοπέλα.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .