Τρίτη, Νοεμβρίου 16

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ρςβρ

Στην ανακοίνωση της ιδρύσεως του κινήματος της Ενωτικής Πατριωτικής Λαϊκής Δεξιάς προχώρησε το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου ο Στέφανος Χίος μέσα από το ζωντανό ΜΑΚ ΧΙ.

“Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει

ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια”, είπε ο δημοσιογράφος στην ανακοίνωσή του. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. “Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη”, τόνισε ο Χίος.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα.

Τέλος, ο κ. Χίος είπε ότι το Κίνημα δεν ζητάει ούτε χρήματα, ούτε συνδρομές. “Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε περισσότεροι”, κατέληξε ο δημοσιογράφος.

“Γινόμαστε ισχυροί όταν γινόμαστε πολλοί”, είπε οργισμένος ο Στέφανος Χίος στο ζωντανό MAK XI λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου Πατριωτικού Κινήματος.

Η Κυβέρνηση καθυβρίζει το λαό, τον έχει μαντρωμένο. Χρειάζεται μία φωνή που θα πει “ΩΣ ΕΔΩ”. Σε ένα καθεστωτικό πλαίσιο που καταδυναστεύει την χώρα πλέον ό,τι δεν λύνεται ΚΟΒΕΤΑΙ, είπε ο Στέφανος Χίος

Εν όψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, της “γιορτής της Αριστεράς και των ψευτών”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Χίος, ο δημοσιογράφος απάντησε σε αναγνώστη που διερωτήθηκε γιατί κάνει διαχωρισμό σε Αριστερούς και Δεξιούς. Όπως είπε ο Στ. Χίος “γίνεται διαχωρισμός γιατί η Αριστερά έχει ποινικό μητρώο. Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό ήταν προπαγάνδα του Ιωαννίδη για να ρίξει τον Παπαδόπουλο και αυτό αποδεικνύεται από ιστορικά ντοκουμέντα.

Παρέμβαση είχαμε και από τον καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, ο οποίος αφού είπε ότι πλέον το 49% του ελληνικού δεν πάει να ψηφίσει γιατί τους σιχάθηκε. “Για την κατάντια της Ελλάδας φταίνει οι Αριστεροί αλλά και οι Δεξιοί που άφησαν τις τύχες της χώρας στην Αριστερά”, είπε ο κύριος καθηγητής.

Μη χάσετε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της τρίτης 16 Νοεμβρίου, στο οποίο θα διαβάσετε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πατριωτικού Κινήματος.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9d%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%a1%ce%99%ce%a9%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%9b%ce%91%ce%aa%ce%9a%ce%97-%ce%94%ce%95%ce%9e%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%99%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .