Τετάρτη, Νοεμβρίου 17

Η Πολωνία θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο την ανέγερση τείχους στα σύνορα με τη Λευκορωσία

Η Πολωνία θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο την ανέγερση τείχους στα σύνορα με τη Λευκορωσία

Η Πολωνία θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο την ανέγερση ενός τείχους κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία, όπου έχουν συγκεντρωθεί αυτή τη στιγμή χιλιάδες μετανάστες και θα το ολοκληρώσει το πρώτο εξάμηνο του 2022, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

«Η επιχείρηση που πρέπει να βγάλουμε εις πέρας είναι μια επένδυση απόλυτα στρατηγικής σημασίας και προτεραιότητας για την ασφάλεια του έθνους και των πολιτών του», ανέφερε ο υπουργός

Εσωτερικών Μάριους Καμίνσκι.

Το υπουργείο υπογράμμισε ότι οι σχετικές συμβάσεις θα υπογραφούν έως τις 15 Δεκεμβρίου και ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν αργότερα τον ίδιο μήνα, με τους εργάτες να αναμένεται να εργάζονται σε βάρδιες 24 ώρες το 24ωρο, σε τρεις ομάδες.

Το έργο θα στοιχίσει περίπου 353 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να επεκταθεί σε 180 χιλιόμετρα, ήτοι σχεδόν το 50% του συνολικού μήκους των συνόρων μεταξύ Πολωνίας- Λευκορωσίας.

Το κοινοβούλιο έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή του τείχους τον περασμένο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .