Τρίτη, Νοεμβρίου 9

Τόλμησε...ζήσε !--Εκδόσεις Οσελότος


Τόλμησε...ζήσε !

Άλλαξε διεύθυνση οδό και αριθμό στο όνειρο... τόλμησε! Τόλμησε να περπατήσεις σε μονοπάτια, και λεωφόρους που ξανοίγονται μπροστά σου, δρόμους με φως δυνατό που από παιδί ονειρευόσουν, έκανες σχέδια νύχτες ολόκληρες κάτω απ' το φως των αστεριών, και που ποτέ δεν τόλμησες να τους περπατήσεις... Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα για να αφήσεις πίσω σου χνάρια της περασιάς σου...

Mη χρονοτριβείς ψάχνοντας την ευτυχία σε λανθασμένες διαδρομές, και παραπλανητικές αντανακλάσεις, ευτυχία είναι η ίδια η ζωή. Ευτυχία είναι να ζεις κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σε νοιάζονται. Στιγμές ευτυχίας είναι να απολαμβάνεις ένα ηλιοβασίλεμα, είναι η ομορφιά μιας πρωινής δροσοσταλίδας πάνω σε ροδοπέταλα λουλουδιού...μικρές ανάσες ευτυχίας, αυτή είναι η ομορφιά της ζωής!

Η ζωή είναι ένα πανηγύρι, μια μεγάλη γιορτή , που είχες την τύχη να είσαι κι εσύ ένας από τους καλεσμένους στο παράξενο τούτο πάρτι της ... Άρπαξε ευκαιρίες για να θερίσεις καρπούς και να γευτείς χαρές, μάζεψε εμπειρίες όσες περισσότερες μπορείς, εξερεύνησε κάθε πτυχή, κάθε χαραμάδα, κάθε σημείο της διαδρομής σου..

Μόνο έτσι θα αποκτήσει αξία το ταξίδι ...

Η ζωή είναι μια όμορφη και μοναδική περιπέτεια, ερωτεύσου την, ζήσε την, γεύσου την, με όσο περισσότερο πείσμα και πάθος μπορείς, γιατί η ζωή είναι μία και ... δεύτερη ευκαιρία δεν σου δίνεται...

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .