Κυριακή, Νοεμβρίου 14

Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε το διαζύγιο, κάνω επανεκκίνηση

j2us-patouli

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά η φιλόλογος

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου είναι το νέο ζευγάρι του J2US. To νέο ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι «Η αγάπη θέλει δύο».


Ωστόσο, λίγο μετά την εμφάνισή τους επί σκηνής, η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε στον αέρα του J2US πως βγήκε το διαζύγιο της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Η ζωή προχωράει όταν κλείνει ένας κύκλος, πρέπει να μεταδώσουμε το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ανοίγουν νέοι κύκλοι και πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου. Θα σας εκμυστηρευτώ λοιπόν πως σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας βλέπει ότι εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαζυγίου μου και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον και θέλω να μεταδώσω και αυτό το μήνυμα. Προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfoxfphl4e4h-st)

Ειδήσεις σήμερα
Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .