Κυριακή, Νοεμβρίου 21

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Το casual look τους στο θέατρο

Η κοινή εμφάνιση έπειτα από καιρό.

NDP

Πρεμιέρα έκανε εχθές η παράσταση «Μια ιστορία αγάπης», με πρωταγωνίστριες τη Βίκυ Βολιώτη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη στο Θέατρο Άνεσις. Ανάμεσα στους θεατές ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν στο φουαγιέ του θεάτρου με casual look και μάσκες.

Η Σμαράγδα Καρύδη φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα μεγάλο σακίδιο πλάτης και μία ασπρόμαυρη μάσκα, ενώ ο Θοδωρής Αθερίδης ένα τζιν παντελόνι, μαύρο μπλουζάκι και μαύρο, δερμάτινο jacket.

Το ζευγάρι που από την αρχή της σχέσης του αποφεύγει επιμελώς τη δημοσιότητα παρακολούθησε την παράσταση και στη συνέχεια πήγε για ποτό σε μαγαζί της περιοχής. Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό στόρι από την έξοδό τους, στο οποίο φαίνεται εκείνη μέσα στο μαγαζί και ο Θοδωρής Αθερίδης απέξω. Εκείνη χορεύει σαν να τον «προσκυνά» και εκείνος κοιτά αγέρωχα. Όπως φαίνεται το ζευγάρι περνά πολύ όμορφα μαζί.

H ίδια για τη σχέση τους και πόσο τη βοηθά έχει πει: «Γενικά έχω κάτι ανασφάλειες και προβλήματα… να! Τώρα έχουν μειωθεί, αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί. Μπορείς να με καταρρακώσεις πανεύκολα. Βλέπω κάποιον που με κοιτάει στραβά, σκέφτομαι “α, δεν του αρέσει καθόλου”. Ο Θοδωρής είναι πολύ βοηθητικός. Επειδή με έβλεπε στη δουλειά, μου έλεγε “γιατί δεν το κάνεις παιδί μου;”»

 .marieclaire.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .