Δευτέρα, Νοεμβρίου 29

Πολίτες και πολιτικοί στο λάιτ γίγνεσθαι της ιστορίας

Οι δικοί μας παραγγελιοδόχοι περιμένουν τις εντολές από Γερμανία. Έτσι και αλλιώς μας έχουν πείσει ότι είμαστε γερμανική αποικία.

Πολίτες και πολιτικοί  στο λάιτ  γίγνεσθαι της ιστορίας

Του Απόστολου Αποστόλου

Η ελευθερία υπό πολιορκία. Το σύνδρομο της ιεράς τιμωρίας έχει επιβληθεί από τους εντολοδόχους του αναπόφευκτου τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα.

Η φάρσα της ανθρωποφυσιαστικής εξέλιξης κρατάει καλά και παίζει όλα τα χαρτιά της. Εμβολιάζονται άπαντες και οι απολύτως υγιείς, ώστε να προστατεύσουν τους πιθανά νοσήσαντες. Μόνο που ένα 20% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα νοσήσει ποτέ.

Ο δαιμονισμός συντελείται σταθερά και επίμονα σε ότι δεν υπακούει στα κηρύγματα των υγειονομικοπολιτικών. Προαναγγέλλεται ο νέος τρόπος ζωής με δόσεις και με ισχυρό πείσμα. Το ισχυρό μότο των ημερών μας λέει ρητά και κατηγορηματικά. Εναρμονίσου πολίτη με τις ευθείες και τις τεθλασμένες συνταγές που έρχονται από τα διεθνοποιημένα-παγκοσμιοποιημένα κέντρα, αλλιώς θα κινείσαι χωρίς πυξίδα.

Η παγκόσμια πολιτική θέλει να εξουσιάσει τις διεθνοποιημένες μάζες μέσα από τις ματαιωμένες επιθυμίες των πολιτών. Το μπόλι τελικά διεθνικοποιεί τις μάζες, η απόλυτη ισότητα έρχεται από εκείνο. Σ’ όλα τα άλλα θα υπάρχουν κλιμακώσεις, διαφορές, αποχρώσεις. Μόνο το μπόλι μας απελευθερώνει από τις διαφορές.

Όλοι έγκλειστοι στο όνομα των μεταλλάξεων, μέχρι να μεταλλαχθεί και η συμπεριφορά όλων των πολιτών του πλανήτη. Η ζωή τίθεται στον κόμβο των εντολών. Στο εξής θα σκηνοθετείται από τα συνταγολόγια των ειδικών και ο πολίτης θα ζει στα όρια μιας υπολογισμένης απειλής.

Πλέον ακούγονται μόνο φωνές που φέρνουν μηνύματα από τον Άδη. Τόσοι νεκροί, τόσοι διασωληνωμένοι, τόσα κρούσματα. Όλα μεταφράζονται σε αριθμούς και σε καλούν να παραιτηθείς από την πυκνότητα των πραγμάτων.

Την ίδια στιγμή τα μπόλια αποδεικνύονται ότι είναι ενταγμένα στη λάιτ ζωή μας, αποδεικνύονται και αυτά λάιτ. Οι τηλεπερσόνες εξαφανίζονται από τις οθόνες και τον εικονικό χρόνο αν και εμβολισμένες με τη τρίτη δόση γιατί νοσούν από τον ιό.

Βλέπετε το να μεταδίδεις ειδήσεις τρόμου είναι δύναμη, το να χωρίζεις τους πολίτες σε καλούς εμβολιασμένους και κακούς ανεμβολίαστους επίσης είναι δύναμη, το να νοσείς ως υπερ-εμβολιασμένος αντιστρέφοντας τα όσα έλεγες ως τηλεπερσόνα είναι σούπερ δύναμη της αντιστροφής και της αντιμετάθεσης.

Ο τοίχος ανοσίας έγινε μια λάιτ ιστορία. Νοσούν όλοι και αυτό γιατί ο χορός του ιού δεν έχει τελειώσει. Η φύση δεν έχει κλείσει τα κιτάπια της για να διαγράψει το τέλος του ιού, εκτός και αν κάποιο χέρι είναι μακρύ και παρεμβαίνει στην εξέλιξη.

Τελικά όλα γίνονται λάιτ. Η ιστορία επιστρέφει ως λάιτ φάρσα. Όλα κάτι μας θυμίζουν από το παρελθόν αλλά στη λάιτ εκδοχή τους. Τρόφιμα, φάρμακα, εμβόλια, ιδέες, διαγράφουν το λάιτ πεπρωμένο της εποχής μας. Φαίνεται πως λάιτ είναι και η συναινετική μας επέλαση και η υπερτροφία μας.

Μια νέα μετάλλαξη, η Όμικρον αυτή τη φορά παίζει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Και φυσικά νέες μοιρολογίστρες και πάλι θα αναλάβουν να αποδώσουν την ένταση και την έκταση του κινδύνου.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Ναφτάλι Μπένετ, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα απαγορεύσει για 14 ημέρες την είσοδο στην επικράτεια σε όλους τους ξένους ανεξαιρέτως, για να αποτραπεί η εξάπλωση στη χώρα της νέας παραλλαγής Όμικρον του SARS-CoV-2.

Οι δικοί μας παραγγελιοδόχοι περιμένουν τις εντολές από Γερμανία. Έτσι και αλλιώς μας έχουν πείσει ότι είμαστε γερμανική αποικία.

Πρωτοστατούν βέβαια ως λαγοί να απαγορεύσουν σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες να μη ταξιδεύουν δίχως τη τρίτη δόση του εμβολίου, τιμωρούν τους σκεπτικιστές του εμβολίου, επιβάλλουν την ομηρία του φόβου, αλλά την ουσιαστική προστασία την αφήνουν στα αζήτητα.

Ενώ σε άλλες χώρες όπως η Ελβετία με μικρή εμβολιαστική κάλυψη γίνεται δημοψήφισμα αν θα δεχτούν οι πολίτες το πράσινο πιστοποιητικό.

Βλέπετε εδώ οι πολιτικοί μας είναι αλύτρωτοι οπαδοί των ανοιχτών συνόρων, φορούν κοστουμάτες ιδέες της λάιτ κουλτούρας και της λάιτ επιστήμης, έχουν μάθει να ζουν τη ζωή τους με παρένθετα πρόσωπα και έχουν εκπαιδευτεί να επιβάλλουν το σύμπλεγμα της ενοχής και της κατοχής του φόβου.

Αλλά και το ηπιόθυμο πλήθος έχει μάθει όπως έγραφε ο Κούντερα «όλα να τα συγχωρεί εκ των προτέρων γιατί όλα είναι με κυνισμό επιτρεπτά».

Οι πολίτες φαίνεται τελικά πως ερματίζουν το μυστηριακό τρόμο (mysterium tremendum) και παραμυθούν το πνεύμα της υποταγής ιππεύοντας το άλογο των χιμαιρών. Ας ελπίσουμε όμως αυτό που υποστήριζε ο Λιούις Τόμας πως θα βγει αληθινό. Ο άνθρωπος μας έλεγε είναι βιολογικά προγραμματισμένος με τρόπο ώστε να μην υπόκειται σε κανέναν προγραμματισμό και να έχει μπροστά του τους ορίζοντες των οριζόντων της αναζήτησης νέων σκοπών. Θα δείξει η ιστορία.

Απόστολος Αποστόλου. Καθηγητής φιλοσοφίας.

 https://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/polites-kai-politikoi-sto-lait-gignesthai-tis-istorias/10.154867

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .