Τετάρτη, Νοεμβρίου 24

Σπάσε τα σύνορα του φόβου και της ενοχής..

 Σπάσε τα καλούπια που σου βάλανε με επανάσταση! Kαι αποφάσισε. 

Η ζωή θέλει ρίσκο. Ξεπέρασε τα σύνορα του φόβου και της ενοχής....

Ενοχές, σου αφήνουν τα χρόνια που φεύγουν για όλα εκείνα που ονειρεύτηκες και δεν έζησες, όχι γιατί δεν μπόρεσες, αλλά γιατί φοβήθηκες την δύναμη  της μαγείας τους. ή, το τι θα πουν οι άλλοι, γιατί στηρίχτηκες στο γενικά αποδεκτό, στις επιθυμίες των άλλων. Σε μια γνώριμη σε σένα κατάσταση, σε αυτό που περίμεναν οι άλλοι από σένα.  Σε αυτό που έκαναν τόσοι άλλοι. Στο πρέπει και στην «κοινή λογική». ...

Στο είθισται

Όλη εκείνη την μαγεία που μια ζωή αναζητάς, κι όταν σου έρχεται κάποια στιγμή, εσύ την αρνείσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο παρά μόνο επειδή διστάζεις να πας παραπέρα, διστάζεις να δεις τι γίνεται πέρα απ' τα σύνορα που σ’ έχουν φυλακίσει..."γιατί έτσι πρέπει.".

Είναι η δική σου ζωή,  μόνο δική σου, γι’ αυτό αποφάσισε. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία, Η ζωή θέλει πείσμα και ρίσκο για να ζήσεις ότι ονειρεύτηκες!

 Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .