Παρασκευή, Νοεμβρίου 19

Θύμα άγριας ληστείας η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου - «Μπες μέσα και κάνε ό, τι σου πούμε», της είπαν

koykioy-arthro
Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Οι ληστές της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της - Μόλις βγήκε, την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα , την ακινητοποίησαν και πήραν ό,τι βρήκαν

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε σήμερα τα ξημερώματα η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου.

Τρεις κουκουλοφόροι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έστησαν καρτέρι έξω από το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Τυρταίου στη Γλυφάδα και αφού την ανάγκασαν να ξαναμπεί μέσα της άρπαξαν κοσμήματα αξίας 20. 000 ευρώ και μετρητά 10. 000 ευρώ.

dion88


Όλα ξεκίνησαν στις 7 παρά 10. Το γνωστό μοντέλο και εστεμμένη των καλλιστείων, έβγαινε από το σπίτι της στην οδό Τυρταίου στη Γλυφάδα.

dionisia12
https://www.protothema.gr/greece/article/1183043/thuma-agrias-listeias-i-proin-star-ellas-dionusia-koukiou-bes-mesa-kai-kane-o-ti-sou-poume-tis-eipan/

Οι τρεις άνδρες με τις κουκούλες που μιλούσαν ελληνικά και πιθανότατα την παρακολουθούσαν την πλησιάζουν και αφού της ορμάνε την αναγκάζουν να ξαναμπεί μέσα.

«Μπες μέσα και κάνε ο, τι σου πούμε και δεν θα σε πειράξουμε» φέρεται να της είπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .