Τετάρτη, Νοεμβρίου 24

Σε τι Θεό πιστεύεις τελικά, Αρη Σερβετάλη;

Ο Θεός της αγάπης που επικαλείται ο Σερβετάλης δεν θέλει νεκρούς ανθρώπους. Θέλει ακμαίους Χριστιανούς

Σε τι Θεό πιστεύεις τελικά, Αρη Σερβετάλη;

Μεγάλη η χάρη του Αρη Σερβετάλη. Το να ασχολούνται τα Media και όλο το διαδίκτυο για δύο 24ωρα συνέχεια με τον ηθοποιό και τις τουλάχιστον επικίνδυνες απόψεις του, είναι ασφαλώς μεγάλη επιτυχία του.

Κατατρόπωσε τον Αντι Γουόρχολ και τα 15 λεπτά δημοσιότητας ο συμπαθής κατά τα άλλα κύριος Σερβετάλης.

Αλλωστε, ποτέ δεν θα περίμενε στην καριέρα του τέτοια δημοσιότητα μόνο από το επάγγελμά του, αν κι έχει κάνει και ωραίες παραστάσεις στο θέατρο, πλην των «ελαφρών» σίριαλ στα οποία συμμετείχε.

Όμως, δυστυχώς για τον ίδιο η δημοσιότητά του δεν αφορά στη δουλειά του. Δεν πήρε το Οσκαρ ηθοποιίας ούτε θα πάει να ανεβάσει θεατρικό έργο στο Μπρόντγουει.

Και θα είχαμε σταματήσει να ασχολούμαστε αν ο ίδιος δεν επέλεγε να βάλει αυτογκόλ με τη χθεσινή απάντησή του σχετικά με την αποχώρησή του από την παράσταση που συμμετείχε. Και δεν θα ασχολούμασταν ούτε με τον Λάκη Λαζόπουλο και όποιον άλλον έσπευσε να τον υποστηρίξει στηρίζοντας την επιχειρηματολογία του, όχι με επιστημονικά δεδομένα αλλά με παρωχημένες θρησκευτικές αντιλήψεις και θεωρίες σαν κι αυτές που πωλούνται με την οκά στο διαδίκτυο.

Θα ήταν απλά ένας ακόμη συμπαθής ηθοποιός που έχει τις απόψεις του, καλές ή καλές είναι σεβαστές, δέχεται την κριτική και πάμε παρακάτω.

Όταν όμως αποφασίζει να το παίξει Οσιομάρτυρας, όταν από μόνος του επιλέγει να γίνει ο νέος… ήρωας των χριστιανοταλιμπάν ψεκασμένων συμπολιτών μας που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, τότε θα πρέπει να πληρώσει και τα επίχειρα των λεγόμενών του.

Και να επιτιμηθεί για όσα υποστηρίζει και να δεχθεί τη χλεύη όλων εκείνων που πάνω απ’ όλα βάζουν τη ζωή.

Μας λέει στην απάντησή του ο κύριος Σερβετάλης: «Αδυνατώ να μετέχω σε ένα ‘’πιστοποιημένο’’ ντάνιασμα ανθρώπων».

Αναπαράγει δηλαδή όλες τις ψεκασμένες θεωρίες ηλιθίων που ευδοκιμούν και στη χώρα μας.

Υιοθετεί απόψεις ότι η λεγόμενη «παγκόσμια τάξη πραγμάτων» και κάποιοι αόρατοι δικτάτορες μας μετατρέπουν σε αγέλη και μάλιστα πιστοποιημένα. Εννοεί φυσικά ότι μας βάζουν τη… σφραγίδα του διαβόλου επειδή κάνουμε το εμβόλιο που σώζει τη ζωή μας.

Ολοι εμείς που κάναμε το εμβόλιο, και όλα τα εμβόλια βεβαίως από τη βρεφική μας ηλικία είμαστε πλέον «παιδιά» κάποιου αόρατου παγκόσμιου ηγέτη, ενδεχομένως του… Βελζεβούλη. Και ήρθαν οι αντιεμβολιαστές να μας σώσουν από τα νύχια του τρισκατάραρου…

Και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είμαστε απλά άνθρωποι που εμπιστευόμαστε την επιστήμη και θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Και συνεχίζει ο κύριος Σερβετάλης: «Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη. Είμαστε άνθρωποι που αγωνιζόμαστε να φανερώσουμε το πρόσωπό μας.

Ένα πρόσωπο μοναδικό, ξεχωριστό. Είμαστε μια κοινωνία προσώπων, όχι αγέλη που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη.

Εύχομαι να μας δώσει ο Θεός την δύναμη να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν».

Και τι να πει κανείς γι΄ αυτό. Ο χαμηλών τόνων ηθοποιός βάζει απανωτά αυτογκόλ απλά και μόνο γιατί η δική του κοσμοθεωρία βάζει πάνω από όλα τη δήθεν ελευθερία και μοναδικότητα του ατόμου.

Μα πώς να υπάρχει ελευθερία χωρίς ζωή; Πεθαμένος ελεύθερος δεν υπάρχει κύριε Σερβετάλη, είναι απλό.

Μοναδικός άνθρωπος είναι μόνον αυτός που βρίσκεται στην κάσα σε 2 μέτρα κάτω από τη γη. Τότε ναι είναι μόνος του.

Όμως εδώ μιλάμε για ζωές. Μιλάμε για τους 100 νεκρούς που χάνουμε κάθε μέρα και οι 95 είναι ανεμβολίαστοι. Τι κάνουν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι που άκουσαν κάποιον ηλίθιο ηθοποιό, τραγουδιστή, δικηγόρο ή άσχετο «γιατρό» του facebook;

Είναι ΝΕΚΡΟΙ. Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν οι μικρόνοες που επιλέγουν ψευτοχριστιανικές και δήθεν δημοκρατικές θεωρίες περί μοναδικότητας του ατόμου.

Από την άλλη ο κύριος Σερβετάλης τουλάχιστον δεν κάνει διαδικτυακό bulling όπως κάποιοι άλλοι που βρίζουν ασύστολα όποιον έχει αντίθετη άποψη.

Διότι όταν χτυπάς τους αντιεμβολιαστές, όταν επικρίνεις τους ανθρώπους που παίρνουν στο λαιμό τους συμπολίτες τους επειδή απλά πιστεύουν σε βλακώδεις θεωρίες, και σου επιτίθενται με απειλές, ύβρεις και εκβιασμούς, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν.

Και αυτό δυστυχώς είναι έργο ανθρώπων που θα έπρεπε πράγματι να ποιούν ήθος.

Το ερώτημα είναι ένα και απλό: «Σε τι Θεό πιστεύει ο κάθε κύριος Σερβετάλης;»

Αν ο Θεός του επιτρέπει τον μαζικό θάνατο ανεμβολίαστων, να τον χαίρεται.

Αν ο Θεός του επιτρέπει να χάνονται μικρά παιδιά γιατί δεν έκαναν εμβόλιο, χάρισμά του.

Αν ο Θεός του επιτρέπει ανόητες θεωρίες περί «μπολιασμένων», «πιστοποίησης», «σφραγίδας» οδηγώντας στο θάνατο καλούς χριστιανούς τότε ας ζήσει ο κάθε Σερβετάλης με τις επιλογές του.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: το 95% όσων είναι στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Το 90% όσων έχουν πεθάνει από κοροναϊό είναι ανεμβολίαστοι. Το 85% των κρουσμάτων από την αρχή του χρόνου συνδέεται με ανεμβολίαστους.

Κι εν πάση περιπτώσει δεν κάνουμε το εμβόλιο για να μη νοσήσουμε, αλλά για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μην αρρωστήσουμε βαριά ή για να μην πεθάνουμε.

Είμαι απόλυτα σίγουρος (αν και όχι γνώστης) ότι ο Θεός της αγάπης, ο Χριστός που πιστεύει ο κάθε Σερβετάλης, δεν θέλει νεκρούς χριστιανούς. Θέλει ακμαίους πιστούς.

Θέλει κοινωνίες προσώπων ζώντων κι αν αυτό μπορεί να μας το εγγυηθεί το εμβόλιο ή κάθε φάρμακο, τότε έτσι πρέπει να γίνει.

Ο κύριος Σερβετάλης μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε ψεκασμένο κόμμα να λέει τις απόψεις του. Αρκεί να μην παίρνει στο λαιμό τους ανθρώπους. Και αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κάθε «παντογνώστη»

Γράψτε το σχόλιό σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .