Τρίτη, Νοεμβρίου 9

Κορωνοϊός - Πάτρα: Στην εντατική μητέρα με τους δυο γιους της

Κορωνοϊός - Πάτρα: Στην εντατική μητέρα με τους δυο γιους της 

Intime

Με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο δοκιμάζεται οικογένεια από τον Πύργο εξαιτίας του κορωνοϊού, αφού δυο αδέρφια και η μητέρα τους νοσηλεύονται αφού οι γιατροί έκριναν επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας τους.  

Σημειώνεται πως ο ένας εκ των δυο αδελφών, η κατάσταση του οποίου είναι πιο σοβαρή, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, ενώ ο μικρότερος αδερφός του και η μητέρα τους έχουν εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσηλευτικό ίδρυμα του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Pelop.gr, τα νέα «ταξίδεψαν» γρήγορα στη μικρή επαρχιακή πόλη του Πύργου προκαλώντας κύμα συμπαράστασης για τη μητέρα και τα παιδιά της, που δίνουν τη δική τους προσωπική «μάχη» ενάντια στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως η αύξηση των ενεργών κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας το τελευταίο διάστημα προκαλεί ανησυχία στις υγειονομικές αρχές.

Την τελευταία μόλις εβδομάδα εντοπίστηκαν 210 νέες λοιμώξεις με τις περισσότερες να καταγράφονται στους Δήμους Πύργου και Ήλιδας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας με δεδομένη τη νέα μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων καλεί τους μη εμβολιασμένους πολίτες να σπεύσουν να προγραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους.

«Αποτελεί επί του παρόντος μαζί με τα μέτρα ατομικής προστασίας το μόνο μέσο άμυνας σε ατομικό επίπεδο κατά του ιού. Είναι πραγματικά κρίμα να χάνονται από τη νόσο ανθρώπινες ζωές ενώ θα μπορούσαν να σωθούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου.

 https://www.cnn.gr/ellada/story/288643/koronoios-patra-stin-entatiki-mitera-me-toys-dyo-gioys-tis

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .