Δευτέρα, Νοεμβρίου 22

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε ψεύτης, ένας αποτυχημένος τέως πρωθυπουργός που έχασε τρεις εκλογές

«Καταλαβαίνω πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα το 2015»
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε ψεύτης, ένας αποτυχημένος τέως πρωθυπουργός που έχασε τρεις εκλογές

«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας με τον κ. Βαρουφάκη και την περίφημη πολύωρη διαπραγμάτευση που όλοι θυμόμαστε». Με αυτή την φράση, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την τριτολογία του ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής.

Και συνέχισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Καταλαβαίνω πόσο επώδυνη ήταν η κωλοτούμπα το 2015 αλλά αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πλήρωσε η χώρα και η μεσαία τάξη».Εν μέσω αντιδράσεων από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Είστε ψεύτης και θα παραμείνετε ψεύτης όταν διαστρεβλώνετε μια πραγματική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Η αντιπολίτευση δεν σας ωρίμασε πολιτικά. Τώρα είστε ένας τέως αποτυχημένος πρωθυπουργός καταγεγραμμένος στην συνείδηση του ελληνικού λαού ως ο άνθρωπος που έχασε 3 εκλογές με πάνω από 9 μονάδες διαφορά. Αν ξανακερδίσετε εκλογές θα νομιμοποιήστε να λέτε ό,τι θέλετε».

 newsbeast.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .