Τετάρτη, Νοεμβρίου 3

Φήμες πως ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό

Φήμες πως ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό

Με ανάρτηση του στο Twitter  ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος Άικουντ Ερντογντού αναφέρει πως στο WhatsApp διακινούνται μηνύματα στα οποία υπάρχει ο ισχυρισμός  πως ο Ταγίπ Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η ανάρτηση αυτή στο διαδίκτυο προκάλεσε αναταραχή στους κυβερνητικούς κύκλους στην Κωνσταντινούπολη , με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές διαψεύσεις εκ μέρους κυβερνητικών «συμβούλων».

Ο Φαχρεττίν Αλτούν , σύμβουλος του Ερντογάν, ανάρτησε αμέσως στο Twitter βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο της Τουρκίας να περπατά. Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Γιγκίτ Μπουλούτ ανάρτησε άλλο βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει τον Ερντογάν να κατέρχεται αεροσκάφους και να περπατά στην πίστα του αεροδρομίου.

 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση της τουρκικής προεδρίας επί το περιεχομένου της ανάρτησης του Τούρκου βουλευτή, ότι δηλαδή ο Ταγίπ Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

 https://www.zougla.gr/kosmos/article/fimes-pos-o-erntogan-ipesti-egefaliko

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .