Σάββατο, Νοεμβρίου 6

Βίντεο-ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΛΥΚΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ - ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο

«Χτενίζουν» την περιοχή οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ληστή που δολοφόνησε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην περιοχή Τούμπα, Θεσσαλονίκης.

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο που κρατούν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, δείχνει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο - στο ψιλικατζίδικο - κατάστημα, έντονη κινητικότητα τη στιγμή της ένοπλης ληστείας. Συγκεκριμένα, στις 3:55 τα ξημερώματα εμφανίζονται άτομα να κινούνται και να τρέχουν πανικόβλητα, λίγες στιγμές αμέσως μετά το συμβάν. Τα ίδια λεπτά έγινε η κλήση στην ΕΛΑΣ για τη ληστεία.

Ο 44χρονος που έχασε τη ζωή του στο ψιλικατζίδικο
Ο 44χρονος που έχασε τη ζωή του στο ψιλικατζίδικο

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 44χρονος Μάριος, εργαζόταν κυρίως τις βραδινές ώρες. Ο ίδιος φαίνεται πως πάλεψε για τη ζωή του, ωστόσο τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ληστή με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με το Thestival.gr ο δράστης πήρε 700 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίστηκε.

Επίσης, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, στο ψιλικατζίδικο βρέθηκε και ένας κάλυκας, γεγονός που μαρτυρά ότι ο δράστης πυροβόλησε μια φορά στο σημείο. Ένας διερχόμενος από το σημείο πολίτης, εντόπiσε τον υπάλληλο και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Δείτε βίντεο από το σημείο

 

 

Το χρονικό της δολοφονίας - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι. Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης εισέβαλλε στο κατάστημα και χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι τον υπάλληλο προκαλώντας του, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ για την δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου, αναφέρεται ότι: «Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-11-2021), διερχόμενος πολίτης από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισε τραυματισμένο τον 44χρονο ημεδαπό υπάλληλο της επιχείρησης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, άγνωστος άντρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα, όπου με απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Κατά την αντίδραση του παθόντα, ο δράστης του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Ο 44χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου, αρχικά, διαπιστώθηκαν κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Λίγο αργότερα κατέληξε. Ειδικό συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξερευνά τον χώρο του εγκλήματος, στον οποίο εντοπίστηκε κάλυκας πυροβόλου όπλου. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη νεκροψίας-νεκροτομής. Διεξάγονται έρευνες και έχουν εκδοθεί γενικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φτάσουν στη σύλληψη του δράστη, ξεψαχνίζουν μέσω βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής τις κινήσεις του.

Πληροφορίες / Βίντεο / Φωτογραφίες: voria.gr, thestival.gr

 https://www.zougla.gr/greece/article/katelikse-o-ipalilos-tou-psilikatzidikou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .