Εκνευρίστηκε το... πριγκιπόπουλο

Του Όφι Ιοβόλου

Απαράδεκτη η Ολλανδή δημοσιογράφος με το... βεβαρημένο παρελθόν.

Απαράδεκτος εξίσου κι ο... παραλίγο Μωυσής, ο οποίος δεν μπόρεσε να επιδείξει την απαιτούμενη για πρωθυπουργό ψυχραιμία κι απάντησε σαν θιγμένο πριγκιπόπουλο.

Εκθέτοντας τόσο τη χώρα, όσο και τους Έλληνες δημοσιογράφους.

Την πρώτη, καθώς πάνω στα νευρά του επί της ουσίας παραδέχτηκε ότι την έχει μετατρέψει σε αποθήκη ψυχών (προς ενίσχυση του φημισμένου μπολιάσματος)

κατόπιν εντολών του ευρωπαϊκού κονκλαβίου. Τη βρωμοδουλειά δηλαδή, που δεν τολμούν να κάνουν αυτοί, η οποία ενίοτε βαπτίζεται κι ως έπος (π.χ. Έβρου) για να μην μπουκάρουν κι άλλοι μουσαφιραίοι και καταρρεύσουν οι κυβερνήσεις των δήθεν Ευρωπαίων αλτρουιστών-ταγών.

Τους δεύτερους, διότι με τα περί... ευθύτητας των ερωτήσεων, έκανε γνωστό σε όλη την υφήλιο ότι αποτελούν φερέφωνα του... μητσοτακικού καθεστώτος. Τύφλα να' χει ο Ερντογάν.

Το τραγικό είναι, ότι με τους διθυράμβους τους σχετικά με την... πρωθυπουργική γενναιότητα, επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του.

Τουλάχιστον οι... καθεστωτικοί.

Οι υπόλοιποι είναι λίγοι και δεν μπορούν να ξεπλύνουν την εθνική ντροπή.

Και κάτι ακόμη. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχεται έμμεσα τα διαβόητα pushbacks, ήτοι την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, είναι σίγουρος ότι οι Βρυξέλλες θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους και θα αποφευχθούν οι όποιες καταδίκες;

Τις οποίες κάλλιστα θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η Τουρκία, για να ακυρώσει και την εξωτερική πολιτική μας που έχει κάνει σημαία της το Διεθνές Δικαίο για να αποτρέψει τα αναπότρεπτα;

Φίλτατε Κυριάκο… τροφή για σκέψη.

Με την απαραίτητη ψυχραιμία εννοείται…

Γιατί δεν θέλει και πολύ να νομιμοποιηθεί η… «Γαλάζια Πατρίδα».

Δύσκολη υπόθεση η πολιτική… νεοφιλελεύθερα αδέρφια.

Ιδιαίτερα, για τους γόνους-πριγκιποπούλα που τους πήραν από το χέρι, τους σπούδασαν, τους βρήκαν δουλειά, τους κάναν βουλευτές και μετά πρωθυπουργούς.

Οι οποίοι όταν βγαίνουν από τα νερά τους τσαντίζονται και… γαία πυρί μειχθήτω.

Το πιάσατε νομίζουμε το υπονοούμενο...

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/ekneuristike-to-prigkipopoulo/2.154495