Πέμπτη, Νοεμβρίου 11

“Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου…”: Εξομολόγηση βόμβα από την Δάφνη Λαμπρόγιαννη

dafni

Τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη την γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “Είσαι το ταίρι μου” και τα τελευταία χρόνια τη λατρέψαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου πρωταγωνιστούσε, “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα”. Ωστόσο, φέτος την είδαμε εντελώς ανανεωμένη στη σειρά “Παρουσιάστε”.

Η ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της, μίλησε για τις άγνωστες δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για τα παιδικά της χρόνια… Ποια είναι η καταγωγή της;

Έχεις κάνει τις σωστές επενδύσεις στα οικονομικά σου; Ζεις άνετα; Πολλοί νομίζουν ότι είσαι πλούσια.

“Ο μπαμπάς μου ήταν τσαγκάρης και η μαμά μου νοικοκυρά. Δεν ήμασταν πλούσιοι. Ζούσαμε στην Καλογρέζα. Ο πατέρας μου έκανε κάποια στιγμή μια βιοτεχνία παπουτσιών. Έφευγε στις 5 το πρωί κι επέστρεφε μεσάνυχτα, κατάκοπος. Τα πρώτα χρόνια δεν είχε καν μεταφορικό μέσο. Αυτή είναι η καταγωγή μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

Ήταν άνθρωποι που δούλεψαν πολύ. Καμιά φορά περνάω έξω από τη βιοτεχνία όπου δούλευε ο μπαμπάς μου στην πλατεία Κουμουνδούρου και λέω: “Εδώ ήταν ο ναός”. Το ρήμα “σέβομαι” είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για τους γονείς μου.

Μας μεγάλωσαν εμένα και τον αδερφό μου, με αγάπη και σοφία, μάθαμε να ζούμε με μέτρο. Το πρώτο μου στερεοφωνικό το πήρα με δικά μου χρήματα. Δεν ζητούσα ποτέ. Δεν αισθάνθηκα όμως ότι μου λείπει κάτι! Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .