Σάββατο, Νοεμβρίου 27

Εριέττα Κούρκουλου: Το «ευχαριστώ» στον γυναικολόγο της

kourkoulou-11

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Την είδηση ​​της εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει την ίδια στις 17 Οκτωβρίου 2021, με ένα τρυφερό post στο Instagram, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον καλό της.

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση περιμένει αγοράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τον άνδρα της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και τον γυναικολόγο της, Κωνσταντίνο Πάντο, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Αν και η 28χρονη καλλονή φορά μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως ένα όμορφο χαμόγελο βρίσκεται στη χείλη της.

Το εν λόγω στιγμιότυπο συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί τον γυναικολόγο της, εκφράζει τη στήριξή της προς το πρόσωπο του. «Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου η προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι, όμως, και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και για αυτό του χρωστάμε τα πάντα. Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό. Αρχικά γιατί δεν χρειάζεται. Δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει). Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδωθούν όλα για ένα λάθος. Ο κύριος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και ήταν από τους καλύτερους επιστήμονες στη χώρα. Για αρκετό καιρό, δεν αισθάνομαι άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ στο άνοιγμα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικαιοσύνης μας πιο όμορφης αλήθειας» έγραψε στη λεζάντα η Εριέττα Κούρκουλου. Τον Ιούνιο του 2021 ο Κωνσταντίνος Πάντος είχε βρεθεί στο στόχατρο των αντιδράσεων εξαιτίας του τηλεοπτικού σποτ του Συνεδρίου «Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας». Τότε, απαντώντας στις αντιδράσεις, υποστήριξε πως το σποτ, αν και ήταν σκληρό για τις γυναίκες, έδειχνε την ωμή πραγματικότητα. Ειδήσεις σήμερα Η ΕΕ θα σταματήσει τις πτήσεις από νότια Αφρική εξαιτίας της μετάλλαξης της Μποτσουάνα - Κρούσμα και στο Ισραήλ «Δρ. Μαγικός... Αυλός»: Ιταλός γυναικολόγος έπειθε γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του για να τις «θεραπεύσει» «Στοπ» της Ιταλίας στις πτήσεις από χώρες της νότιας Αφρικής λόγω της μετάλλαξης της Μποτσουάνα .protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .