Κυριακή, Νοεμβρίου 7

Δήμος Δίου-Ολύμπου: " Σ' έναν κόσμο γεμάτο πρόβατα,οι λύκοι δεν θα μείνουν ποτέ πεινασμένοι"

Φίλοι μου,το βαρέλι του καιροσκοπισμου σ' αυτή την χώρα( σε κεντρικό και τοπικό επιπεδο) δεν έχει πάτο.
Με λύπη μου,αυτές τις μέρες πληροφορήθηκα πως ο δήμαρχος Διου- Ολυμπου( της περιοχής όπου κατοικώ), σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγιας,αύξησε τον αριθμό των αντιδημάρχων σε 8 για να πάρει μαζί του τους επικεφαλής δύο παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης,τον Στέργιο τον Φαρμάκη και τον Δημήτρη τον Μυλωνερο,κάνοντας τους αντιδημάρχους.

Ο δήμαρχος με την κίνηση του αυτή φιμωσε την αντιπολίτευση γιατί ,προφανώς,δεν αγαπάει και πολύ τη Δημοκρατία.

Κύριε Δήμαρχε προφανώς θα ...αυξήσεις και άλλο τον αριθμό των Αντιδημάρχων γιατι έχεις υπόψη σου ακόμη και κάποιους αλλους από την Αντιπολίτευση, πρόθυμους να εξαγοραστουν ,προσφέροντας τους έμμισθες θέσεις,για να ασκείς τα καθήκοντά σου ως "ελέω Θεού μονάρχης".

Η Αντιπολίτευση είναι ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας κι εσύ ,Δήμαρχε, την καταστρατηγεις επανειλημμένα.

Εκμεταλλευομενος την πανδημία,εξακολουθείς να κάνεις δημοτικά συμβούλια όχι δια ζώσης,αλλά διαδικτυακά.

Τί φοβάσαι δήμαρχε;
Βέβαια από σένα δεν περίμενα καλύτερες συμπεριφορές αφού,προφανώς ,μέντοράς σου είναι ο αρχηγός του κόμματος σου και νυν πρωθυπουργός ,που καθημερινά καταπατά κάθε έννοια δημοκρατίας ,βάζοντας στην υπηρεσία του τους τρεις βασικούς πυλώνες της,τη Δικαιοσύνη, την
Επιστήμη( Ιατρική) και την Ενημέρωση.

Αντιδήμαρχε Στέργιο Φαρμάκη( σε προσφωνω με τον νεοαποκτηθεντα τίτλο σου) λυπάμαι που στις δημοτικές εκλογές εμείς ,οι δημοκρατικοί πολίτες, σε στηρίξαμε και προσωπικά έπεισα κάποιους δικούς μου ανθρώπους να μπουν στο ψηφοδέλτιο σου.

Και εσύ τί έκανες;
Τα έκανες πλακάκια με τον δήμαρχο για μια θεσουλα και ενεπαιξες τη μεγάλη μερίδα των προοδευτικων δημοτων.

Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε,Στέργιο Φαρμάκη, μην μου πείτε ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό του τόπου γιατί θα σας θυμίσω τα λόγια του μεγάλου Ιστορικού Θουκυδίδη" οι λεξεις εχουν χάσει την πραγματική τους σημασία."

Και σας ρωτάω ευθέως από πότε ο καιροσκοπισμος και η ιδιοτέλεια βαφτίζονται συμφέρον του τόπου;

Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε Φαρμάκη έχετε κάθε δικαίωμα να εφαρμόζετε τη Μακιαβελλικη ρήση" ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", ωστόσο κι εμείς,κάποιοι δημότες,που σεβόμαστε τη Δημοκρατία ,έχουμε κάθε δικαίωμα να σας ασκούμε κριτική,αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Αντιπολίτευση στο Δήμο μας .

Εξάλλου ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης,ο Κώστας Δημόπουλος σφυρίζει κλέφτικα και δεν σου ασκεί ,Δήμαρχε,καμία κριτική γιατί θα του τραβήξει τα αυτιά το κόμμα στο οποίο ανήκετε αμφότεροι ,δηλαδή η Νέα Δημοκρατία.

Αγαπητοί συνδημότες,στο ηρωικό Λιτόχωρο κάποτε οι πρόγονοι σας βγήκαν ως αντάρτες στα βουνά της περιοχής για να πολεμησουν τους Ναζί και έδωσαν το αίμα τους για μια καλύτερη κοινωνία,κοινωνία δικαιοσύνης.

Μην τους ντροπιασετε,μην ανεχεστε καταπτυστες συμπεριφορές φαυλοτητας,συμπεριφορές κατάλυσης της Δημοκρατίας...

http://wwwaristofanis.blogspot.com/2021/11/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .