Παρασκευή, Νοεμβρίου 12

ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Βίαιες συμπλοκές μεταξύ μαθητών - Δύο ανήλικοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

ΕΠΑΛ Δραπετσώνας: Βίαιες συμπλοκές μεταξύ μαθητών - Δύο ανήλικοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Τα φαινόμενα βίας μεταξύ ανηλίκων, όπως φαίνεται δεν αφορούν μόνο στις συμμορίες που ερευνώνται αυτές τις ημέρες από την αστυνομία στον Κολωνό, ούτε στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, όπου πρόσφατα σημειώθηκαν βιαιοπραγίες και ξυλοδαρμοί με πολιτικό πρόσημο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, τα περιστατικά ξυλοδαρμών μεταξύ αντίπαλων ομάδων μεταξύ ανηλίκων έχουν κλιμακωθεί και στη Δραπετσώνα του Πειραιά. Συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν δύο διακομιδές μαθητών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκές που σημειώθηκαν εντός του προαύλιου χώρου του ΕΠΑΛ Δραπετσώνας.

Οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, με τα σοκαριστικά περιστατικά συμπλοκών και ξυλοδαρμών να σημειώνονται πια και εκτός και εντός των σχολικών χώρων.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα από την Πολιτεία προκειμένου να εξαλειφθούν αυτά τα νοσηρά φαινόμενα. 

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες του zougla.gr, αφορμή για τα πρόσφατα περιστατικά δεν ήταν κάποια πολιτική αντιπαλότητα μεταξύ ακραίων ομάδων, αλλά μάλλον οι... θέσεις που καταλαμβάνουν οι μαθητές στα διαλείμματα, στον προαύλιο χώρο...

 https://www.zougla.gr/greece/article/epal-drapetsonas-vies-simplokes-metaksi-ma8iton---dio-aniliki-diakomistikan-sto-nosokomio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .