Παρασκευή, Νοεμβρίου 19

Αντώνης Καφετζόπουλος για κατάθλιψη: «Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο Dot. (Copyright: ΣΚΑΪ)

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο Dot. (Copyright: ΣΚΑΪ)

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην πρώτη συνέντευξη μετά το γενέθλιο του post που έγινε viral, μίλησε στο «Dot.» για τα πράγματα που του χαρίζουν άγνωστοι, εξήγησε γιατί η ζωή του θα ήταν ένα βαρετό έργο και περιέγραψε γιατί δεν του αρέσει το κοινό και το χειροκρότημα.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίοδο κατάθλιψης που βίωσε. «Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική… Δε σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος. Δε σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και ο κόσμος ν' αντιδρά με γέλια σε αυτά. Τότε δεν έπαιζα, δεν ήθελα να παίζω, δε μπορούσα» υπογράμμισε ο ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, μίλησε και για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το γεγονός ότι δεν «ταίριαξε» σε αυτόν τον χώρο. «Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τα βρόντηξα και έφυγα».

reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .