Μέγιστη λάμψη έδωσε η Michelle Obama στην τελετή του χριστουγεννιάτικου στολισμού της βιτρίνας των καταστημάτων Saks στη 5th Avenue της Νέας Υόρκης. Η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής εμφανίστηκε με ένα απαστράπτον σύνολο το οποίο συνέθεταν ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα μακρύ παλτό και ένα παντελόνι. Όλα σε μαύρο χρώμα, συνδυασμένα με ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια και μεγάλους κρίκους. Είχε τα μαλλιά της μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της ακολούθησε φυσικούς τόνους.

Το στοιχείο που έκανε την όλη εμφάνιση ιδιαιτέρως εντυπωσιακή ήταν οι λάμψεις του, αλλά και το ανακάτεμα των υφών, καθώς το μπλουζάκι της είχε υφή δερματίνης.

Η Michelle Obama βρέθηκε στην εκδήλωση στο πλαίσιο εργασιών του Ιδρύματος Ομπάμα, το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών και των νεαρών κοριτσιών παγκοσμίως μέσω της εκπαίδευσης.

Η ίδια έγραψε για τη βραδιά: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να προσφέρουμε και δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από την εκπαίδευση. Γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένη που δίνω το έναυσμα να ξεκινήσουν οι γιορτές στην Νέα Υόρκη και να γιορτάσω τα ταλέντα χιλιάδων έφηβων κοριτσιών σε όλο τον κόσμο».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below