Δευτέρα, Νοεμβρίου 15

Leona Lewis: Με haute couture δημιουργία Celia Kritharioti στην περιοδεία της

Leona Lewis: Με haute couture δημιουργία Celia Kritharioti στην περιοδεία της

Η διάσημη τραγουδίστρια για τη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της στο Ηνωμένο Βασίλειο με αφορμή το νέο album της επέλεξε μία λαμπερή haute couture δημιουργία της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Η λευκή haute couture δημιουργία ερχόταν σε καταπληκτική αντίθεση με τη μελαμψή επιδερμίδα της, ενώ τα χειροποίητα κρόσσια από κρύσταλλα προσέδιδαν κίνηση στο μαγικό performance της πάνω στη σκηνή. Ταυτόχρονα, την εμφάνισή της ολοκλήρωναν μοναδικά οι ψηλές custom–made μπότες με τα αντίστοιχα κεντημένα στο χέρι κρόσσια.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η επιτυχημένη καλλιτέχνης φόρεσε δημιουργία Celia Kritharioti. Συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις είχε κλέψει στον τελικό του πιο δημοφιλούς μουσικού show της αγγλικής τηλεόρασης, το X–factor UK, με ένα υψηλής ραπτικής fringed φόρεμα σε μπλε απόχρωση από δαντέλα και κρύσταλλα Swarovski.

Ανάμεσα στα χιλιάδες επί σκηνής φώτα, η Leona Lewis έλαμπε σαν το πιο φωτεινό αστέρι, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για την τραγουδίστρια αφού είχε αναδειχθεί νικήτρια του reality το 2006, κάνοντάς της παγκοσμίως αναγνωρίσιμη.

Είναι γεγονός ότι ισχυρές προσωπικότητες της showbiz έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στις μοναδικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti  με κορυφαία ονόματα όπως η Jennifer Lopez, η Νicole Kidman, η Katy Perry, η Kim Kardarsian, η Nicole Scherzinger και η Rita Ora.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .