Παρασκευή, Νοεμβρίου 5

Οn Target: Το θράσος του Τσίπρα, η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου και τι γυρεύει ο Λάτσιος στο Open


Σοβαρό είναι το πλήγμα που δέχθηκε η Κυβέρνηση από την διαχείριση της υπόθεσης με το free pass για τους ανεμβολίαστους πιστούς στις εκκλησίες. Το «On Target» από χθες το πρωί «φώναζε» πως με προσωπική του παρέμβαση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να πάρει πίσω μια λάθος απόφαση. Δεν το έκανε αν και τελικά «διευκολύνθηκε» από την Αρχιεπισκοπή, που έθεσε αυτή το θέμα των rapid test για τους ανεμβολίαστους πιστούς.

@ Και εντάξει έκανε ένα λάθος ο Μητσοτάκης με τις εκκλησίες, αλλά όχι και να ζητά και τα ρέστα ο θρασύτατος Τσίπρας. Ο οποίος δεν δικαιούται δια να ομιλεί ή να καταθέτει τροπολογίες υπέρ της υποχρεωτικότητας των rapid test στους ιερούς ναούς, όταν συνεχίζει να ανέχεται τις καθημερινές … μπουρδολογίες του Πολάκη ή να μην ψηφίζει τον νόμο που αφορούσε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους Υγειονομικούς. 
Αιδώς Αργείοι.

@ Και μιας και αναφερθήκαμε στον Πολάκη, συνεχίζει να… γειώνει κανονικά τον Τσίπρα, αλλά και τις αποφάσεις που αφορούν τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίζει πολιτικά την διαχείριση της πανδημίας. Προφανώς έχει «τρελαθεί» που ο πάλαι ποτέ αγαπημένος του αρχηγός, δεν ζητά πλέον την γνώμη του, αλλά ακούει μόνο τον Ξανθό και τον Γεροτζιάφα και για αυτό… εκτονώνεται τα βράδια στα social media, εμμένοντας στις προσωπικές του (ιατρικές) απόψεις. Από τους υγειονομικούς μέχρι τα μονοκλωνικά αντισώματα…

@ Το έχει «δέσει κόμπο» ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πως θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος στην Α΄ Αθηνών και ήδη κινείται στην παλιά του εκλογική περιφέρεια αναθερμαίνοντας παλιές σχέσεις και επαφές. Προφανώς ποντάρει πως ενόψει και της απλής αναλογικής και της πανστρατιάς που υποχρεωτικά θα κηρύξει ο Μητσοτάκης για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας στις δεύτερες εκλογές, δεν θα έχει αντίρρηση ο Αβραμόπουλος να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στην αρένα της Ά Αθηνών.  Μόνο που πλέον έχουν αλλάξει πολλά, και υπάρχουν πλέον νέοι ισχυροί παίκτες στο παιχνίδι.   

@ Στα ΠΑΣΟΚΙΚΑ της ημέρας τώρα, «πυρετός»… χαοτικών συσκέψεων πραγματοποιούνται καθημερινά στο ευρύ επιτελείο που υποστηρίζει την υποψηφιότητα Παπανδρέου. Η απόφαση είναι ο ΓΑΠ να πραγματοποιήσει όσες περισσότερες περιοδείες προλάβει στις 30 και κάτι μέρες που μείνανε μέχρι την 5η Δεκεμβρίου. Έτσι η πρώτη περιοδεία θα αφορά την Δυτική Ελλάδα (Πάτρα, Πύργο, Αιτωλοακαρνανία) και η δεύτερη, αμέσως μετά αφορά τους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Στο ενδιάμεσο θα υπάρξουν και κάποια ολιγοήμερα ταξιδάκια στο εξωτερικό σε εκδηλώσεις, προγραμματισμένες από το παρελθόν, υπό την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

@ Και επειδή κάποιοι μπορεί να διερωτώνται, σε αντίθεση με τον Βασίλη Κεγκέρογλου τρεις έτεροι πολύ στενοί συνεργάτες της αείμνηστης Φώφης, οι Μανώλης ΄Οθωνας, Χρήστος Πρωτόπαππας και ο γραμματέας του κόμματος Μανόλης Χριστοδουλάκης εμφανίζονται αποστασιοποιημένοι από την εκλογική μάχη και δεν παίρνουν θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου. Κάτι που πολύ δύσκολα θα συμβεί και στον δεύτερο γύρο…

@ «Τρέλανε» ξανά κόσμο ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners. Τηλεοπτικό σταθμό περιμέναμε να εξαγοράσει και αυτός αιφνιδιαστικά «χτύπησε» την Pet City.  Με την αγορά γύρω από τα κατοικίδια στη χώρα μας να έχει πάρει την ανιούσα στον καιρό του Covid19 - μόνο η αγορά τροφής για κατοικίδια έχει φθάσει τα 200 εκατ. Ευρώ – η συμφωνία μεταξύ της οικογένειας Ματζουρανάκη με την BC Partners που αφορά το πλειοψηφικό μετοχικό μερίδιο της Pet City Group ΑΕΒΕ, προκάλεσε πολύ μεγάλη αίσθηση στην αγορά. 
Σύμφωνα τις οικονομικές καταστάσεις του 2020 ο κύκλος εργασιών ήταν 45,67 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη 5,48 εκατ. ευρώ ενώ η διοίκηση για φέτος περιμένει αύξηση πωλήσεων 15% και προ φόρων κέρδη 20% περίπου.
Η εταιρεία διατηρεί 68 υποκαταστήματα στο νομό Αττικής, Ευβοίας και Θεσσαλονίκης, ενώ συνολικά στις 31 Δεκεμβρίου 2020 απασχολούσε 644 άτομα.

@ Επειδή όμως ο Σταθόπουλος εξεδήλωσε ενδιαφέρον και για το OPEN, παρότι το "σύστημα" του Ιβάν δηλώνει σε όλους τους τόνους πως το κανάλι "δεν πωλείται", αξίζει να πληροφορηθεί πως μετά την κατάρρευση της τηλεθέασης του σταθμού γίνονται κάποιες κινήσεις μπας και... ζωντανέψουν οι "νεκροί". Σε αυτές εντάσσεται και η τοποθέτηση του "γερόλυκου" τηλεοπτικού μάνατζερ Γιάννη Λάτσιου στην θέση του προέδρου του ΔΣ του ΟΡΕΝ.
Αν δεν βάλει όμως (ξανά) βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ιβάν ο δρόμος για το κανάλι είναι πια χωρίς επιστροφή. 

@  Γενναιόδωρο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει τις 200.000 ευρώ, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε συγκεκριμένες Μονάδες και σε εργαζομένους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια. 
Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου ενώ οι εργαζόμενοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τις 15 Νοεμβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.

  https://www.lykavitos.gr/news/paraskinio/on-target-to-thrasos-tou-tsipra-i-ypopsifiotita-avramopoulo-kai-ti-gyreyei-o-latsios-sto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .