Πέμπτη, Νοεμβρίου 4

Α.Λοβέρδος: «Θα ψηφίσουμε την τροπολογία για rapid test στις εκκλησίες – Να μπαίνουν και στα σούπερ μάρκετ με test»

Όσα είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της προσέλευσης και στις εκκλησίες με rapid test.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, είπε συγκεκριμένα στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης, μιλώντας για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με τους ανεμβολίαστους μέσα στις εκκλησίες σημείωσε πως: «Θα ψηφίσουμε την τροπολογία που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή εκκλησιάζομαι, πήγα σε εκκλησίες που τηρούνται τα μέτρα κατά γράμμα, από όλους και πήγα και σε εκκλησίες που γινόταν… πατείς με πατώ σε! Δεν πρέπει να γίνεται αυτό.».

Αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να γίνεται ελεύθερα η προσέλευση και των ανεμβολίαστων στις εκκλησίες είπε πως «αυτό είναι λαϊκισμός».

Ο ίδιος χαρακτήρισε ανεπαρκή τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και τάχθηκε υπέρ της προσέλευσης και στα σούπερ μάρκετ με τεστ.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε «σκληρή» την άποψη περί συμμετοχής των ανεμβολίαστων στο κόστος νοσηλείας τους και προανήγγειλε πως τη Δευτέρα θα κατατεθούν προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το ΚΙΝΑΛ: «Μου φαίνεται πολύ σκληρό, γιατί στους ανεμβολίαστους υπάρχουν πολλοί φτωχοί άνθρωποι. Μου φαίνεται πάρα πολύ σκληρό. Θα μπορούσα να σκεφτώ ενδιάμεσες λύσεις, δηλαδή ας πούμε τη συγκέντρωση του προβλήματος σε ορισμένα νοσοκομεία της χώρας, αν αυτό ιατρικά περπατάει, γιατί με τον κορωνοϊό δεν ασχολούνται όλες οι ειδικότητες των γιατρών.

Ίσως η συγκέντρωση σε ορισμένα νοσοκομεία της χώρας να είναι μια πρόταση, όπου θα εργάζονται και οι ανεμβολίαστοι νοσοκομειακοί υγειονομικοί αλλά και εκείνοι οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την αντιμετώπιση της ασθενείας. Αυτά τα μελετάμε μαζί με τον πρώην υπουργό υγείας κ. Γρηγοράκο και τη Δευτέρα θα πούμε κάτι. Σχεδιάζουμε να κάνουμε μια διαδικτυακή εκδήλωση, να κάνουμε προτάσεις ως πρώην υπουργοί υγείας.»

Τέλος, σε ερώτηση για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ήδη αποκλείσει ανέφερε πως: «Είμαι πολύ έμπειρος πολιτικά για να πέφτω σε παγίδες προσωπικών προσεγγίσεων. Κανένα γινάτι για την προηγούμενη στοχοποίησή μου από το ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει. Η αναφορά μου σε άρνηση συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στο γεγονός ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η πρόταση. Από πλευράς ΝΔ ο Μητσοτάκης λέει ότι θέλει να κυβερνήσει μόνος και καμία πρόταση συγκυβέρνησης δεν διατυπώνεται για να απαντηθεί».

pronews.gr

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b1-%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .