Πέμπτη, Νοεμβρίου 11

Teyana Taylor, η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου

AP Photo Andres Kudacki
HOT RIGHT NOW

Η 30χρονη ηθοποιός-χορογράφος-τραγουδίστρια-μοντέλο από την Αμερική ψηφίστηκε από το περιοδικό Maxim ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

Η Teyana Me Shay Jacqueli Shumpert ή εν συντομία Teyana Taylor κατέχει εδώ και μερικές ώρες έναν ιδιαίτερο τίτλο. Αυτόν της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Maxim. Πιθανότατα να μην την γνωρίζεις, αλλά μια βόλτα στον λογαριασμό των 12.4 εκ. ακόλουθων που διατηρεί στο Instagram, θα σε πείσουν ότι τον κατέκτησε με το σπαθί της.

H 30χρονη Teyana δηλώνει ηθοποιός, χορογράφος, τραγουδίστρια, αλλά και μοντέλο, ενώ είναι παντρεμένη με τον γνωστό παίκτη του NBA, Iman Shumpert. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό το 2006 σε ηλικία 15 ετών και γρήγορα την εντόπισε η εταιρεία του Pharrell Williams, με την οποία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ένα χρόνο αργότερα η Taylor άρχισε να γίνεται γνωστή στο αμερικανικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου του MTV, My Super Sweet Sixteen, ενώ στη συνέχεια πήρε μέρος και στο video clip του κομματιού Blue Magic του Jay Z.

Το πάντα ανήσυχο πνεύμα της Taylor, όμως, δεν καθόταν σε ησυχία. Έτσι το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο δικό της κομμάτι με τίτλο Google Me, με το οποίο μάλιστα κατάφερε να μπει και στο αμερικανικό Top 100 του Billboard. Η συνέχεια ήταν ανοδική, με την ίδια να δοκιμάζει την τύχη της και στην υποκριτική, παίρνοντας μέρος σε κάποιες ταινίες.

Από όλα όσα έχει δοκιμάσει κατά καιρούς στην καριέρα της, φαίνεται πως η μουσική ήταν αυτή που τη συγκίνησε περισσότερο. Ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως θέλει να αποσυρθεί από τον χώρο, καθώς ένιωθε πως δεν τη σεβόντουσαν όσο θα έπρεπε και την υποτιμούσαν.

Ίσως από την άλλη να ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, μιας και είναι μητέρα δύο παιδιών. Όπως και να ‘χει, είτε συνεχίσει στη μουσική, είτε ασχοληθεί ξανά με τον κινηματογράφο, ο τίτλος της πιο σέξι γυναίκας του κόσμου (σύμφωνα με το Maxim) για φέτος είναι δικός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .