Τρίτη, Δεκεμβρίου 7

Εμβολιασμός: Στις 10 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τα παιδιά

εμβολιασμός παιδιών
Στις 10 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα, στις 15 ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών.
AP Photo/Ted S. Warren

Εμβολιασμός: Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον Μάριο Θεμιστοκλέους, η πλατφόρμα για να κλείνονται τα ραντεβού για τα παιδιά 5 ως 11 ετών, θα ανοίξει στις 10 Δεκεμβρίου ενώ στις 15 του μήνα θα αρχίσει η διαδικασία χορήγησης των δόσεων.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ανακοίνωσε τις εξελίξεις αναφορικά με τη χορήγηση εμβολίου σε παιδιά 5 ως 11 ετών. Όπως εξήγησε, σε αυτή την ηλικιακή ομάδα θα χορηγηθεί το εμβόλιο της Pfizer, με την πλατφόρμα για να κλείνονται τα ραντεβού να ανοίγει στις 10 Δεκεμβρίου.

 

Οι εμβολιασμοί σε παιδιά, θα ξεκινήσουν από τις 15 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ξεκινώντας τη δική του τοποθέτηση, ο κ. Θεμιστοκλέους στάθηκε στην κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Όπως ανέφερε το τελευταίο 10ήμερο έχουν κλειστεί 1.000.000 ραντεβού, ενώ συνολικά η χώρα έχει ξεπεράσει τους 15,14 εκατομμύρια εμβολιασμούς.

Μάλιστα, ανέφερε πως από προχθές έχουν κλειστεί 650.000 ραντεβού αναμνηστικής δόσης, ενώ μέσα στο τελευταίο 24ωο κλείστηκαν τα 210.000 από αυτά.

 Newsbomb.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .