Τετάρτη, Δεκεμβρίου 1

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΣΤΑΡΙΚΟ --Επταπλασιάστηκαν σε 24 ώρες τα ραντεβού πρώτης δόσης από τους άνω των 60

17.500 σε μία μέρα


Με αμείωτους ρυθμούς κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό οι πολίτες άνω των 60 ετών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μέσα σε 24 ώρες από την ανακοίνωση του μέτρου για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ το μήνα, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κλείστηκαν 17.500 ραντεβού πρώτης δόσης από πολίτες άνω των 60 ετών.

Σημειώνεται

Στη Βουλή ο πρωθυπουργός θα εξηγήσει το μέτρο της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών για τους άνω των 60

Στο μεταξύ, κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών. Όπως σημειώνεται, για επιτακτικούς λόγους προστασίας δημόσιας υγείας, εμβολιάζονται υποχρεωτικά κατά του κορονοϊού covid-19 όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν την κατοικία ή τη συνήθη διαμονή τους εντός της ελληνικής επικράτειας και έχουν γεννηθεί έως και 31η Δεκεμβρίου 1961. Τα πρόσωπα του πρώτου εδαφίου πρέπει να έχουν λάβει την πρώτη ή τη μοναδική δόση έως και την 16η Ιανουαρίου 2022, η δε ολοκλήρωση του εμβολιαοτικού κύκλου πρέπει να γίνει σύμφωνα τις προβλεπόμενες διαδικασίες και στον προβλεπόμενο χρόνο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 13:30 στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, και θα αναφερθεί στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους πολίτες 60 ετών και άνω.

Δείτε ολόκληρη την τροπολογία

ότι ο μέσος όρος των προηγούμενων ημερών ήταν 2.600 ραντεβού.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .