Τετάρτη, Δεκεμβρίου 1

Επίδομα 250 ευρώ: Οι προϋποθέσεις για να το λάβουν χαμηλοσυνταξιούχοι. Να μένουν μόνοι γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπολογίζει το οικογενειακό εισόδημα και όχι του χαμηλοσυνταξιούχου!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ


Επίδομα 250 ευρώ: Οι προϋποθέσεις για να το λάβουν, και ποιοι θα το πάρουν. Χαμηλοσυνταξιούχοι να μένουν μόνοι , και να μην υπερβαίνει η μηνιαία σύνταξή τους τα 600 ευρώ . Το πως θα πληρώνει ένας συνταξιούχος ενοίκιο 250-300 ευρώ που στοιχίζει μια γκαρσονιέρα, το τι θα τρώει,  το πως θα πληρώνει ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΗΛ. φάρμακα γιατρούς, όλα αυτά με μια σύνταξη των 400 ευρώ, αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης;; Γιατί αφού αυτό είναι αδύνατον για να μπορέσει να επιβιώσει αναγκαστικά θα πάει να μείνει με παιδί του για να μπορέσει να  ζήσει. Όμως έρχεται το νομοσχέδιο που ψήφισε ο Μητσοτάκης και λέει: Ο χαμηλοσυνταξιούχος δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ αν  το οικογενειακό ετήσιο εισόδημα ξεπερνά τα 14.000 χιλιάρικα, εκτός κι αν είναι άνεργα τα παιδιά του και δεν έχουν εισοδήματα. Οπότε αυτό το  βοήθημα θα το δώσει ΜΟΝΟ σε παράνομους μετανάστες που τους νοικιάζει σπίτια ΜΚΟ κι έχουν χαμηλό εισόδημα, και όσοι χαμηλοσυνταξιούχοι μένουν μόνοι σε δικά τους σπίτια .Αυτή είναι η αλήθεια που δεν την λένε και που κανένας πετσομένος Δημοσιογράφος δεν αναφέρει . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !


Μ,Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .