Σάββατο, Δεκεμβρίου 4

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Μπέσυ Μάλφα: Με τις δίδυμες κόρες τους σε επίσημη πρεμιέρα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Μπέσυ Μάλφα: Με τις δίδυμες κόρες τους σε επίσημη πρεμιέρα

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα κορίτσια, τη Νίκη και την Όλγα οι οποίες κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Σε μια τέτοια οικογενειακή έξοδο τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr, όταν βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λείπεις», που σκηνοθετεί η μητέρα τους..

.Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα έχουν αποκτήσει δυο δίδυμα κορίτσια, τη Νίκη και την Όλγα οι οποίες κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Σε μια τέτοια οικογενειακή έξοδο τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr, όταν βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Λείπεις», που σκηνοθετεί η μητέρα τους.

Πρόκειται για την παράσταση «Λείπεις», στο Από Μηχανής Θέατρο, που σκηνοθετεί η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών, Μπέσσυ Μάλφα, έναν θεατρικό μονόλογο του Βασίλη Ρίσβα, σε ερμηνεία Ράνιας Παπαδάκου.

Τα κορίτσια,ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους στην υποκριτική, ενώ το  ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο, τον Γιάγκο.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .