Πέμπτη, Δεκεμβρίου 2

Δεν θα παραστεί στην κηδεία της μητέρας του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δεν θα παραστεί στην κηδεία της μητέρας του ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.  Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας  στο «Πρωινό», ο ηθοποιός δεν θα παραστεί στην κηδεία της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Εμείς κάναμε μία αίτηση, σε συζήτηση όμως που είχε η οικογένεια αποφάσισε να μην είναι παρόν ο Δημήτρης Λιγνάδης στην κηδεία της μητέρας του για να μην χαλάσει ο χαρακτήρας της κηδείας. Είναι βέβαιο ότι θα υπήρχε συγκέντρωση καναλιών και θα υπήρχε άλλος προσανατολισμός. Επομένως, σε κοινή συνεννόηση με την οικογένεια αποσύρθηκε η αίτηση και δεν θα είναι παρόν».

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας: «Είτε είναι κάποιος άνδρας, είτε είναι γυναίκα η απώλεια της μητέρας δεν ισοδυναμεί με καμία άλλη απώλεια. Είναι ο πόνος που δεν ξεπερνιέται».govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .