Παραδοχή Βασιλακοπουλου. Θα πεθάνουν ηλικιωμένοι απο το εμβόλιο του Κορωνοϊού.

 Η σύνδεση διεκόπη ξαφνικά και όταν επανήλθε ο κ. καθηγητής εξήγησε πως δεν εννοούσε πως δεν σημαίνει πως θα πεθάνουν από το εμβόλιο.

Δείτε τι είχε ειπωθεί από τον Βασιλακόπουλο, για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των άνω των 60!

Η Κυβέρνηση, με τι ευλογίες των τηλέ-ειδικών ανακοίνωσε, ως γνωστόν, πως οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών (στη μεγάλη πλειοψηφία τους συνταξιούχοι) θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα, τα οποία, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός θα αποδίδονται στα… νοσοκομεία για τις ανάγκες τους!!!

Πολλοί συνταξιούχοι, έχοντας ακούσει φωνές άλλων επιστημόνων, φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, επειδή ελλοχεύουν ίσως κίνδυνοι ακόμα και για την ζωή τους.

Στο μυαλό πολλών ήρθε αβίαστα το βίντεο με τον καθηγητή πνευμονολογίας, κ. Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος είχε δηλώσει πως «είναι προφανές πως αρκετοί υπερήλικες θα πεθάνουν μετά το εμβόλιο».


Η σύνδεση διεκόπη ξαφνικά και όταν επανήλθε ο κ. καθηγητής εξήγησε πως δεν εννοούσε πως δεν σημαίνει πως θα πεθάνουν από το εμβόλιο.

Πλέον το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό για τους άνω των 60!

Δείτε το βίντεο, περισσότερα δεν χρειάζονται: https://www.epixirimatias.gr/2021/12/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.