Τάσος Μπουγάς για τα θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη: «Όχι δεν φοβόντουσαν – Θέλανε το μετάλλιο»

tasos_bougas_1_

Στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής μίλησε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος ο ίδιος εξέφρασε τη γνώμη του για το κίνημα #metoo αλλά και για την έκταση που πήραν οι καταγγελίες γυναικών και νεαρών αγοριών σε βάρος γνωστών ανθρώπων του κόσμου του θεάματος, οι οποίοι αυτοί τη στιγμή βρίσκονται στη φυλακή.

 Ο Τ. Μπουγάς, αναφερόμενος στις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελίες τόσα χρόνια μετά και κυρίως για εκείνες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη– υποστήριξε πως είχαν λόγο που δεν μίλησαν όταν συνέβησαν τα περιστατικά παρενόχλησης καθώς «ήθελαν το μετάλλιο».

«Γιατί δεν πήγαν να τον καταγγείλουν τότε; Όχι, δεν φοβόντουσαν. Θέλανε το μετάλλιο. Γιατί είχαν έναν προορισμό και σου λέει και τι έγινε να πάω μ’ αυτόν, με εκείνον, θα πάω και με έναν άλλον. Αυτά τα έχω ακούσει από γυναίκες εγώ. Πάνε με κάποιον για να ανέβουν. Και στη δουλειά τη δική μας τα ίδια γίνονται. Πόσες γίνανε επειδή πήγαν με τραγουδιστές ή με συνθέτες για να ανέβουνε;», είπε αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%82-%ce%9c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ac%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%a0%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.