Τετάρτη, Δεκεμβρίου 22

Στο νοσοκομείο με έντονους πόνους ο Γιάννης Φλωρινιώτης

floriniotis

Όπως αποκάλυψε η κόρη του, ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους στην καρδιά

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης, όπως αποκάλυψε η κόρη του.

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πως ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά από πόνους που αισθάνθηκε στην καρδιά του.

«Με το που έφτασε στην Κύπρο, πήγε για πρόβα και αισθάνθηκε έναν πόνο στην καρδιά και στην πλάτη του. Η παραγωγή της παράστασης τον πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Του έκαναν εξετάσεις, όλα καλά όμως», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgkvuzk2v4ap-st)


Στη συνέχεια, εξήγησε πως παρόλο που αρχικά ανησύχησε ιδιαίτερα, πιστεύει πως ο πατέρας της είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος.

«Ανησυχήσαμε πολύ, μας έφυγε η ψυχή. Ήμασταν μακριά κι ήθελα να πάω, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν μπόρεσα. Είναι πολύ δυνατός, δεν το βάζει κάτω. Θα συνεχίσει τις πρόβες», είπε χαρακτηριστικά.





Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .