Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Έμεινε εγκλωβισμένη 11 ώρες στην Αττική Οδό – Επέστρεψε στον Ant1 για να κοιμηθεί

 Οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Έμεινε εγκλωβισμένη 11 ώρες στην Αττική Οδό – Επέστρεψε στον Ant1 για να κοιμηθεί

Επί 11 ώρες έμεινε εγκλωβισμένη η Φωτεινή Πετρόγιαννη στην Αττική Οδό. Η δημοσιογράφος, τη Δευτέρα, μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 στην οποία συμμετέχει ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι της. Ωστόσο, η Φωτεινή Πετρόγιαννη, έμεινε εγκλωβισμένη στο σημείο μαζί με άλλους οδηγούς επί 11 ώρες ώσπου ένας συνάδελφος πήγε, τη βρήκε και την επέστρεψε στο στούντιο του Ant1, στα Σπάτα, όπου και διανυκτέρευσε.

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη με ανάρτησή της στο Ιnstagram περιέγραψε τη δική της εμπειρία και την απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσε.«Εμείς παρατήσαμε το αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ. και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε, χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Ιnstagram.Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Ιnstagram.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/8237003/foteini-petrogianni-emeine-egklovismeni-11-ores-stin-attiki-odo-epestrepse-ston-ant1-gia-na-koimithei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.