Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Κατέρρευσε το κράτος: Τους απεγκλωβίζουν μετά από 20 ώρες από την Αττική Οδό και τους εγκλωβίζουν στην Χαλανδρίου!

Κατέρρευσε το κράτος: Τους απεγκλωβίζουν μετά από 20 ώρες από την Αττική Οδό και τους εγκλωβίζουν στην Χαλανδρίου!

Απίστευτες σκηνές σε ένα ευρωπαϊκό κράτος...

Μια πραγματική τραγωδία ζουν χιλιάδες οδηγοί, οι οποίοι κλείνουν πλέον 20 ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους στο κέντρο της Αθήνας! 

Η Κατεχάκη παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα. Με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που απεγκλωβίζονται από την Αττική Οδό να εγκλωβίζονται εκ νέου στις γύρω οδούς, όπως και η Χαλανδρίου.

Ήρωες υγειονομικοί, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε με τα πόδια στα δημόσια νοσοκομεία, διότι απλούστατα δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν. Μέσα στον πάγο και το χιόνι, διανύω χιλιόμετρα για να προστατέψουμε τους συμπολίτες τους.

Οι πιο τυχεροί, απεγκλωβίστηκαν από την Βάρης – Κορωπίου, για να φτάσουν μέσω Βουλιαγμένης στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί να κατευθυνθούν προς Μεσογείων!

!Μιλάμε για την απόλυτη κατάρρευση του επιτελικού κράτους.

 https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1052111_katerreyse-kratos-toys-apegklovizoyn-meta-apo-20-ores-apo

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .