Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού για τις 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα

Βάλτε κι έναν αστερίσκο καλού κακού...

Μετά την κυβερνητική διαρροή, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την Αττική Οδό για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα, μετά τα όσα υπέστησαν χιλιάδες άνθρωποι το τελευταίο 24ωροι όντας εγκλωβισμένοι μόνοι και χωρίς ενημέρωση και βοήθεια (σ.σ. με εξαίρεση τις προσπάθειες του Στρατού) στον μεγαλύτερο και ακριβότερο αστικό αυτοκινητόδρομο.

Η σχετική ανακοίνωση κάνει αναφορά σε «παροχή ύψους 2.000», χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο, αν πρόκειται για μετρητά, ή αν αυτή η αποζημίωση θα είναι υπό μορφή ελεύθερων διελεύσεων στον αυτοκινητόδρομο, ή κάτι άλλο…

αττική οδός εγκλωβισμένοι

«Σε συνέχεια της πρωτόγνωρης και έντονης χιονοκαταιγίδας που σημειώθηκε χθες στην Αττική και με αίσθημα έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι στους οδηγούς και συνεπιβάτες τους που δοκιμάστηκαν στους οδικούς άξονες της Αττικής Οδού, πρόκειται να διαθέσει παροχή ύψους 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο όχημα. Οι τεχνικές λεπτομέρειες της διαδικασίας θα ανακοινωθούν σε δεύτερο χρόνο, εφόσον ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των οχημάτων από τις αρμόδιες αρχές», διευκρινίζει η εταιρεία και προσθέτει ότι:

«Μέχρι και αυτή την ώρα οι άνθρωποι της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ επιχειρούν, μαζί με την Αστυνομία, τον Στρατό και την Πυροσβεστική, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, προκειμένου να απεγκλωβιστούν και τα τελευταία οχήματα με τους επιβάτες τους, με ασφάλεια, υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Μετά και τον απεγκλωβισμό του τελευταίου οδηγού η εταιρεία θα τοποθετηθεί για τα γεγονότα και τις ευθύνες που αναλογούν στον κάθε εμπλεκόμενο φορέα».

https://www.newsbreak.gr/ellada/290334/i-anakoinosi-tis-attikis-odoy-gia-ta-2-000-ana-egklovismeno-ochima/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.