Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Ρουμάνος οδηγός κάνει ΡΕΖΙΛΙ την κυβέρνηση: 5 μήνες ΧΙΟΝΙΑ έχουμε στην Ρουμανία – ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

image-196-1024x608

Τριτοκοσμικές εικόνες με τεράστια προβλήματα, πρωτοφανή ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών και ασυγχώρητα λάθη «ειδικών» και «αρμοδίων» έχουν κατακλύσει το τελευταίο διήμερο το διαδίκτυο και τα Mέσα Eνημέρωσης, δείχνοντας την έλλειψη σχεδιασμού και πρόληψης, ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες περιπέτειες των πολιτών μετά το ξέσπασμα της κακοκαιρίας «Ελπίς».

 

Από το πρωί της Τρίτης, όταν η κοινή γνώμη εξανέστη με όλα όσα είδε σε τηλεοπτικούς δέκτες και social media, ο ένας «αρμόδιος» τα ρίχνει στον άλλο σε μια προσπάθεια να αποσείσουν από πάνω τους τις ευθύνες του ο καθένας, ενώ η πρώτη παραίτηση αφορά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικής Οδού, Βασίλη Χαλκιά.

 Παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί ακόμα και τώρα στην Αττική Οδό, με την Ελλάδα να διασύρεται καθώς ξένοι οδηγοί που βρίσκονται στην χώρα μας εκφράζουν την απορία τους για το χάος που δημιουργήθηκε.

Τον γύρο της Ελλάδας θα κάνει η εικόνα με Ρουμάνο οδηγό να αναφέρει:

«Είμαστε από Ρουμανία εμείς εκεί έχουμε πέντε μήνες χιόνια. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί».

Δείτε το βίντεο με τον Ρουμάνο οδηγό στο 1ο λεπτό αλλά και αντιδράσεις οδηγών που παραμένουν εγκλωβισμένοι:

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.