Κυριακή, Ιανουαρίου 16

Μαρία Ηλιάκη: Για 7η ημέρα θετική στον κορονοϊό- Κόλλησε και η κόρη της (video)

Μαρία Ηλιάκη: Για 7η ημέρα θετική στον κορονοϊό- Κόλλησε και η κόρη της (video)

H παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, τα τεστ κορονοϊού βγαίνουν ακόμη θετικά.

Η έξαρση του κορονοϊού έχει αναγκάσει πολλούς παρουσιαστές να παραμείνουν στο σπίτι τους, μακριά από τα πλατό. Το περασμένο Σάββατο (8/1) η απουσία της Μαρίας Ηλιάκη από την εκπομπή «Τι λες τώρα» γέννησε ερωτηματικά όμως αμέσως η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε on air να δικαιολογήσει την απουσία της συνεργάτιδάς της, αποκαλύπτοντας πως έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό.


Η παρουσιάστρια -όπως δήλωσε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε live στην εκπομπή-, περνάει την καραντίνα μαζί με την κόρη της στο σπίτι, έχοντας αρχικά έντονα συμπτώματα, πυρετό, καταρροή και πόνο στο σώμα.


Κι ενώ όλοι περίμεναν πως η Μαρία σήμερα θα βρεθεί ξανά στο πλατό δίπλα στην υπόλοιπη ομάδα του μεσημεριανού lifestyle μαγκαζίνο του Mega, μια ανάρτησή της στο Instagram επιβεβαίωσε -πριν την έναρξη της εκπομπής- πως ακόμη βρίσκεται σε καραντίνα.

Τα τέστ ανίχνευσης κορονοϊού την δείχνουν ακόμη θετική, παρά τις 7 ημέρες που έχει ήδη μείνει σε καραντίνα, μόνη στο σπίτι.

iliaki2

H Mαρία και σήμερα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως για 7η ημέρα είναι σε καραντίνα. Όπως είπε σε ερώτηση της Κατερίνας Στικούδη για το αν η μικρή της είναι καλά, η Μαρία είπε «και το νινί είναι με covid». Και συμπλήρωσε: «Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα ευτυχώς, αλλά δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι λίγο ανησυχητικό».

Η Μαρία δε χάνει το χιούμορ της ποτέ

Η Μαρία είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα», του  περασμένου Σαββατοκύριακου, πως νοσεί με αρκετά συμπτώματα. 

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά.  Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε. Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είχε πει.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram πώς περνά στο σπίτι παρέα με την κόρη της και τον ...ιό, αποδεικνύοντας πως δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της.

Η ανακοίνωση ότι νοσεί από κορονοϊό

Μαρία είχε μίλησε στον αέρα της εκπομπής αναφέροντας τα συμπτώματα που είχε αλλά και πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε ότι ήταν θετική στον κορονοϊό! «Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δε ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό. Δε μου μίλησε ο κορονοϊός και μου είπε «τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ»!

https://www.newsbomb.gr/bombplus/gossip/story/1273385/maria-hliaki-gia-7i-imera-thetiki-ston-koronoio-kollise-kai-i-kori-tis-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .