Τετάρτη, Ιανουαρίου 12

Δεν κατεβαίνω για βουλευτής

 

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να …πολιτεύεται, δύο μήνες μετά τον αδόκητο θάνατο της Φώφης Γεννηματά, επιχειρεί να βάλει ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης.
Με το όνομά του να ‘παίζει’ συνεχώς στα δημοσιεύματα που ασχολούνται με τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, ο Ανδρέας Τσούνης, θέλησε να κλείσει το θέμα ευγενικά.

«Εμείς τώρα έχουμε πένθος. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται, αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει προσωπικά», είπε, μιλώντας στο iefimerida.gr. Ο ίδιος, εξάλλου, περιγράφοντας αυτές τις φήμες, έκανε λόγο για ‘ασέβεια’ και ‘τυμβωρυχία στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά’, προσθέτοντας πως δεν ξέρει ποιος τις διακινεί. Ερωτηθείς, πάντως, για τυχόν πολιτική σταδιοδρομία των παιδιών τους στο μέλλον, ο ίδιος αποκρίθηκε : «Στο μέλλον ίσως, αν κάποιο από τα παιδιά μας ενδιαφέρεται και θέλει να ασχοληθεί, γιατί όχι;».

http://www.matrix24.gr/2022/01/den-kateveno-gia-vouleftis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .