Πέμπτη, Ιανουαρίου 27

ΔΟΚΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΔΟΚΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.
 
Το θέμα::
Στην Ελλάδα, με έκταση 131.937km2, αντιστοιχούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο 505.572km2 AΟΖ (το γαλάζιο στον άνωθεν χάρτη) επί 81.451km2 υφαλοκρηπίδας.
 
Η μεθοδευμένη και από κάποια εδώ κέντρα (Σημίτης & Co) "συν-εκμετάλλευση" της ΑΟΖ με την Τουρκία σημαίνει:
 
1. Παραχώρηση 94.000km2 ελλαδικού θαλάσσιου χώρου στην Άγκυρα (και περίπου 10.000km2 Κυπριακής ΑΟΖ) στην εκτός Αιγαίου ΑΟΖ (χάρτης κάτωθεν) εξαφανίζοντας το Καστελόριζο από τον χάρτη και θεωρώντας ότι νησιά όπως η Κρήτη και η Ρόδος δεν έχουν ΑΟΖ.
 
2. Εκχώρηση μετά δικαιωμάτων στην Τουρκία επιπλέον περίπου 92.000km2 ΑΟΖ μέσα στο Αιγαίο για τους ίδιους "νομικούς" λόγους! Δηλαδή συνολικά παράδοση θαλάσσιας έκτασης όσο περίπου 1,5 χερσαία Ελλάδα!
 
Αλλά και την δυνατότητα στο γερμανικό κεφάλαιο, μέσω της Τουρκίας, να ελέγχει και αυτό μέσω υποθήκης νέων μνημονίων ότι υπάρχει στην περιοχή αλλά και τις βάνες νότια του Καστελόριζου του αγωγού φυσικού αερίου Κυπρου-Ισραηλ-Αιγύπτου-Ελλάδας EastMed, που είναι να καλύψει μέσω Ιταλίας γύρω στο 10% των συνολικών αναγκών της ενεργειακά διψασμένης ΕΕ, περιορίζοντας την σχεδόν πλήρη σημερινή της εξάρτηση από τον Πουτιν. Η να τον καθυστερήσει όσο γίνεται πηγαίνοντας τον κοστα κοστα μέχρι την Αλεξάνδρεια, μέχρι να ξεπουλήσει ο Πουτιν ακριβά την πραμάτεια του σε βάρος της ενεργειακής φτώχειας όλης της Ευρώπης.
 
Η ψηφοφορία:
 
1. Ποιος συμφωνεί με την πιο πάνω θέση;;
 
2. Ποιος λέει, αντί γι αυτό, να εκδοθούν ΤΩΡΑ παράλληλα με το ευρώ ψηφιακά μέσα συναλλαγών αντικρυσμενα με πχ το 1/100 της αξίας των πιστοποιημενων υδρογονανθράκων που υπάρχουν σε αυτή την περιοχή (κυρίως με την μορφή παγωμένου μεθανίου, ικανού να συλλεχθεί σε καμία δεκαετία) και την χρηματοδότηση με αυτά της μεταρρύθμισης της μείωσης του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας στο μισό χωρίς μείωση αποδοχών και της ενδογενούς ανάπτυξης, χωρίς αλλά μνημόνια και δάνεια.
 
Το "κλέφτες θες να γίνουν μετά οι Τράπεζες;" δεν τίθεται σε ψηφοφορία. Εμπεριέχεται στην πρόταση 1
 
Για να σε δω τώρα πως ψηφίζεις...
 
 

4 σχόλια:https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/01/blog-post_55.html?showComment=1643035194997#c3901544069034426679


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .